Det där med när de små är sjuka!

IMG_0384Alltså.

När inte barnen är friska så spelar det ingen roll vilken årstid eller högtid det är – inget känns bra om inte de mår bra. IMG_0399Kejsaren har haft feber som kommit och gått ett par dagar och varit både pigg och hängig om vartannat. Å så igår kväll villa han ingenting. Inte sova, inte äta, inte sitta still, inte sitta, inte ligga och inga av de ”säkra korten” som att kolla på Nicke Nyfiken eller få smaka något gott funkade heller. Å så var han tokvarm trots Alvedon. Å det var påtagligt att han hade ont någonstans. Går ju inte att utläsa var.IMG_0397.JPGSå. Efter en morgon som blev aningen panikartad med en sväng in till akuten och provtagning på vårdcentral så är kejsaren fortfarande hängig, trött, har ont men de kunde inte hitta något ”fel”. Stackars liten. Å jag fullständigt går sönder inombords när jag ser att han inte mår bra eller har ont. IMG_0393.JPGSå. Jag hoppas vid alla högre makter att han får sova inatt utan att ha ont och vaknar upp och mår bättre imorgon. IMG_0398.JPGIMG_0391.JPGFör, som sagt. Inget spelar någon roll om inte ens barn mår bra!

Nu, samla flocken uppe i (den nya) soffan. Snart, se på film.

KRAM

// InredningsfrunIMG_0380.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Det där med när de små är sjuka!”

 1. ❤Usch, stackars liten. Man önskar att man kunde ta ontet och febern åt dom😍
  Håller tummarna för snabb bättring 💕💖💕
  Snygg soffa förresten 😘
  Kram kram

  Gilla

 2. Men lille stackaren 💙Så jobbigt när barnen är sjuka. Särskilt när de inte kan tala om hur de känner det. Kryakramar i massor🤗
  Sommaren65

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: