Det där med att haft Julafton!

IMG_0469.JPGAlltså.

Vi har firat julafton idag, eftersom underbaringarna åker imorgon. Alltid lika tudelad känsla det där men, men. Å dessutom har vi haft sjukstuga mitt i firandet, med halsont, hosta och feber på två av tre underbaringar och lika så på undertecknad. Tack gode gud för Alvedon och Strepsil…… IMG_0471.JPGNot so happy kejsare som inte vill bli p0ussad på under misteln :D!!!!IMG_0467.JPGIMG_0497.JPGIMG_0498.JPGIMG_0536.JPGJag ska visar er fler bilder från vår julafton imorgon och även lite bilder på dukningen, men just nu ville jag bara titta in en snabbis för att säga hej och GOD JUL från oss! Hoppas att ni får en fortsatt härlig kväll!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst….. Trots superhängiga underbaringar så tog de på sig sina nyinköpta julkläder eftersom ”det är ju julafton…..”. Mina fina små stora killar!!!!IMG_0534.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att haft Julafton!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: