Det där med att förbereda inför Livet 2.0!

IMG_0812Alltså.

Nyår är verkligen stort för mig. Jag ser nästan andaktsfullt emot den och samtidigt skrämmer den mig en smula. Det är alltid något speciellt med en nystart. På precis alla sätt.

Nya förhoppningar, nya funderingar, nya förväntningar. IMG_0833.JPGÅret som kommer är fullt med en massa stora frågetecken för mig. Jag har alltså ett helt tomt och blankt års-papper att kunna fylla med drömmar och kärlek. Tänk så häftigt ändå!

För mig är det ovissa inte alltid en rädsla inför något som jag inte vet något om. Det är snarare en känsla av att ha makten att kunna styra mitt liv.  Att fokusera på att inte låta ovissheten föra mig någonstans där jag inte vill vara. Att göra medvetna val utifrån min inre värderingskompass, inte någon annans. IMG_0834.JPGÅret 2019 blir det oskrivna året som jag kommer att nå högre höjder än jag någonsin varit på. Det kommer att fyllas med det renaste av ljus och bottenlös kärlek. Svarta energier som vill förminska och kväva, låter jag bara vara och lägger ingen energi på eftersom jag låter det ljusa och tillåtande ta plats i mitt liv. Ingen ska kväva min eld!

2019 blir årets år. Lite ”Livet 2.0”. För det, tja, det bestämmer jag att det ska bli!

KRAM

// InredningsfrunIMG_0825.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: