Det där med att ha noll koll!

IMG_0904.JPGAlltså.

Nu är julen utrensad hos oss. Adventsstjärnorna i fönsterna rök idag också. Förvisso är det mysigt när de lyser, nu när vintern fortfarande är mörk, men har man rensat ut julen så har man. Då ska allt bort :D! IMG_0923Iallafall.

Är det fler än jag som är smått dagvill? Jag har verkligen noll koll på vilken veckodag det är. Det är det bästa med att ha haft jul och nyår, man tappar verkligen kollen på tiden och rum. Så skönt och så välbehövligt. Noll koll är förvisso en grym utmaning för ett kontroll-freak som jag, så jag njuter lite extra av att slira på en dag hit å en dag dit i kalendern :D.IMG_0903.JPGApropå kalender. Jag måste ju köpa en ny kalender!!! Har inte ens gjort det nu när det börjat ett nytt år. Jag gillar den HÄR (adlink) och tycker den är supersnygg. Hittade även den HÄR (adlink) i grått. Någon som har provat den? Hiss eller diss? Gillar även DENNA (adlink) veckoplanerare som skulle passa fin, fint inne på kontoret. Någon som provat?

Nu ska jag slå på en kanna kvälls-kaffe och slå på någon serie på Netflix. Tips mottages gärna på spännande serien. Gärna någon med inte allt för många säsonger.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_0921.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med att ha noll koll!”

  1. Jag tycker du ska kolla upp personligalmanacka.se där har dem både almanacka, väggalmanacka, skrivbok och även tillbehör. Jag har bara haft almanacka. Man får välja storlek, framsida, innehåll med mera. Jag är så nöjd med min. Har haft från dem flera år. Hoppas att du hittar någon som passar dig./ Lisa

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: