Det där med att ge ett livstecken och ett litet tips!

IMG_1128.JPGAlltså.

Först och främst – TACK!!! Såååå många kommentarer jag hade att läsa igenom när jag för första gången på snart två veckor orkade slå på datorn efter den här envisa influensan som inte vill släppa taget!! Tack för alla hejarop, peppningar och kärlek kring mitt förra inlägg. Å vad ska jag säga, jag kan ju inte lägga ner nu hahahahaha! Nä, jag känner att jag har massor kvar att ge här inne. Har massor av saker jag behöver vädra, lufta och fråga er om.

IMG_1123.JPGSå.

Jag kör på med en lite mjukstart idag. Jag har trots allt legat på soffan sedan två veckor tillbaka och jag kämpar med att orka knappra på tangentbordet. Herreguuuud vad en influensa kan dränera en på ork. Fler än jag som åkt på den i år?? Hoppas att ni slipper! Den verkar vara svår att bli av med. IMG_1127.JPGIMG_1125.JPGVår lokala ICA affär tar inte bara in buketter med tulpaner och rosor. Nä minsann! Här serveras det krispiga ranunklar också!! Självklart slår man ju till. Å nu när vinterljuset och solstrålarna skiner in genom fönsterna blir man ju alltid lika sugen på att förändra och ”våra” ( = göra vårligt) hemma. Tips!! Innan du springer till inredningsbutikerna för att handla nya vaser, se efter i dina gömmor vad du har kvar sedan tidigare år. En gammal favorit blir lätt en nygammal favorit! Diska ur den och torka av och vips är den som ny igen! Lägg hellre ett par kronor på en krispig vårbukett, tycker jag :)!

KRAM

// InredningsfrunIMG_1126.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

10 reaktioner till “Det där med att ge ett livstecken och ett litet tips!”

 1. Det är ju finemang när man fyndar på sin egna loppis! Jag har ett halvt bohag i garaget som vöntar på att hitta ett annat hus. Dåååå blir det fynd! 😊
  Pöss å Hej!

  Gilla

 2. Hej! Skulle vara rackans så kul om du ville länka till halv8 hos mig när du var med. Fortsätt precis som du bloggat tidigare, det är ju det som är charmen. Alla kan/ska inte vara likadana, det ska ju vara personligt vet ja.
  kram 🙂

  Gilla

  1. Tack fina!!! Jaha du. Jag har försäkt hitta avsnitten från -10 (december) men jag hittar inte avsnitt från så långt tillbaka. Trist!!! Massor av kramar ❤

   Gilla

 3. Hej jag hoppas och önskar att du inte lägger ner bloggen, jag tycker att du kommer med så många härliga tips och ideer. Som inte kostar skjortan. Kom ihåg i somras när du tipsade om att man kunde köpa IKEA soptunner att plantera i . Köpte direkt din ide. Det härliga med dig är att du inte hänger på samma trend som alla andra. Du är jordnära , fortsätt med det. Du är bäst på det du gör. Och jag följer gärna dina upptåg.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: