Det där med att hittat en life-saver!

IMG_1274.JPG(samarbete med Swiss Clinic)

Alltså.

Ni som hängt här inne hos mig ett tag vet att jag gått från att använt handtvål och Hellosan salva i ansiktet till att de senaste fyra åren börjat ta hand om min hy ordentligt. Med allt från rengöring, återfuktning, peeling, skin roller, serum mm. Å det GÖR skillnad – enorm skillnad!! Jag har mycket bättre hy idag än jag hade för tio år sedan p.g.a att jag kan göra en massa behandlingar hemma. Å det är just därför jag älskar Swiss Clinic produkter eftersom jag kan göra kliniska behandlingar hemma, vilken tid på dygnet som helst! Å att jag har råd att kunna ge mig själv en behandling – hemma – som dessutom passar min plånbok. Perfekt komplement till de behandlingar som jag väljer att göra på klinik.IMG_1284.JPGIallafall.

Jag blir alltid lika exalterad över när jag hittar någon riktig härlig och ENKEL produkt att använda som snabbt och lätt gör skillnad för min trötta hy. Å senaste ”jag-bara-måste-tipsa-er-produkten” är en nyhet från Swiss Clinic – Hyaluronic Microneedle Patches. Å som tur väl är, är de mycket lättare att använda än att uttala hahahaha. Det är alltså små patches som jag fäster direkt på huden. Låt mig förklara hur patches fungerar!

 Vår kropp producerar hyaluronsyra naturligt men när vi blir äldre  producerar vi mindre hyaluronsyra och därför är detta ämne bra att lägga till i sin hudvårdsrutin. Den vattenbindande lilla molekylen hjälper till att reglera både fukt, känslighet, matthet, hudton och textur. Dessa små underverk säkerställer alltså att fukten tränger direkt ner i huden och ger fukt inifrån. Hyaluronsyra ser även till att  huden håller sig återfuktad, fyllig och elastisk. Varje patch innehåller 148 mikrostrukturer som är uppbyggda av 100% hyaluronsyra. Absolut smärtfritt tränger (yes I promise, känns nada) nålarna in i huden och ger en utfyllnad och åtstramningseffekt. Fungerar mot rynkor och fina linjer.  Jamen ni hör ju!!! Varje vintertrött huds skänk från ovan!!! IMG_1277.JPGSå här använder jag Hyaluronic Microneedle Patches; Jag rengör min hud som vanligt innan läggdags och plockar ur två patches ur förpackningen. Jag tar bort skyddsplasten och fäster dem på huden där jag tycker fukten behöva mest. Å just nu är det vintertrött och torr hud under ögonen. IMG_1317.JPGSå jag fäster dem under ögonen där det tenderar till att blir lite extra rynkigt och torrt. Tips! Tänk på att du inte ska stryka på dom utan trycka fast dom så att dom små nålarna inte böjs/bryts. Var inte rädd att trycka lite hårdare när du applicerar patchen på önskat område.  Sedan lägger jag mig och sover med dem för att riktigt suga ur allt det göttiga i patchesen. På morgonen  drar jag bara bort patchesen och jag riktig ser fuktbomben som jag fått under natten – looovet it!

För mig har det räckt att använda Hyaluronic Microneedle Patches en gång i månaden. Men nu efter influensadäcket som jag precis återhämtat mig ifrån, så har jag kört två gånger på en månad – välbehövligt och resultatet är fantastiskt! Loove it!IMG_1335.JPGSå.

Jag måste bara tipsa er om dessa små mirakel återfuktare för din hud!! Å eftersom ni hängt här inne hos mig så länge nu, så vet ni dessutom att jag enbart tipsar om produkter som jag känner att ni verkligne inte få missa och Hyaluronic Microneedle Patches är ett sådant tips!!! Klicka på länken HÄR så kommer ni direkt till produkten!!! Trust med, ni kommer aldrig vilja vara utan!

KRAM på er finingar!!! En fortsatt härlig söndag önskar jag er!!

// Inredningsfrun

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att hittat en life-saver!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: