Det där med längtet om våren!

IMG_1510.JPGAlltså.

Ett av de starkaste minnen från Das Haus var när jag fick äta frulle ute på vår altan för första gången. Som ni säkert minns så kom ju solen och värmen tidigt förra året och höll i sig mer eller mindre fram till slutet av september. IMG_1542.JPGIallafall.

Vi har snart bott här i Das Haus i ett år. Å jag kan fortfarande få gåshud när jag tänker på den där första altan-frullen! Vi har så mycket planer för huset, så ni kan inte ana!!

Vi vill bygga staket (eller hööööögt plank) runt om hela huset eftersom insynen är katastrof (för oss men yeay för alla som går förbi), vi vill bygga växthus, en ny matplats utanför altanen så man kan äta middag i kvällssolen,  sätta upp markiser, bygga pergola och få upp mer pallkragar att odla i.IMG_1516.JPGIMG_1511.JPGSå ni förstår varför jag aldrig hinner blogga, va?!? Jag måste jobba, jobba, jobba så vi har råd med allt hahahah. För herreguuud vad det är dyrt med alla drömmar man har. Men vi har en tio års plan både invändigt och utvändigt så vi tar ett projekt i taget. Lite svårt rent tidsmässigt dessutom att få ihop alla projekt med en som pendlar nästan tre timmar till jobbet varje dag (not me) och två som jobbar 100%, tre kids, läxor, träningar mm. Ja, ni vet. IMG_1524.JPGÅrets första projekt blir iallafall att göra en grundlig fasadtvätt. Det ska blir skönt eftersom fasaden är väääldigt smutsig!!!IMG_1518.JPGMen det är först om ett tag.

Så idag när snoret rinner och halsen värker drömmer jag mig tillbaka till frukost i solen ute på altanen. Jag kan riktigt känna doften av vitsippor bara genom att kolla på bilden!!! Som jag längtar till vår!

KRAM

// InredningsfrunIMG_1517.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Det där med längtet om våren!”

 1. Jag längtar enormt efter våren! Just nu känns den långt borta, för ute hos mig är det -10 och snöfall. Men vårvintern är nära! 🙂🌞
  Krya på dig.
  Kram Mia

  Gilla

  1. Men vaaaa!! -10 grader – HUA!?!?! Till helgen blir det strålande sol och elva grader här i Kalmar. Tror du att jag längtar :)!!! KRAM ❤

   Gilla

  1. Det kommer! Vi väntar fortfarande på drömhuset hahaha! Vi försöker skapa de bästa av det här huset så att det närmar sig vårt drömhus :). Stor kram

   Gilla

 2. Hög igenkänning här. Vi har bott i vårt radhus 6,5 år och har fortfarande planer både invändigt och utvändigt. På ett sätt är det skönt att inte stressa fram allt (o man har tid att spara) men på ett annat sätt är det enerverande att inte bli klar fort nog. För som du skriver, livet med två heltidsarbetande och i vårt fall fyra kidz m allt som hör där till, hur hinner man ens annat?!
  Idag fick vi i närheten av Gbg 6 grader varmt och mycket sol på skinnet, DET va über-härligt och jag kunde dofta vår (I wish!).

  Gilla

  1. Men det är ju det som är charmen med att ha hus, man blir aldrig klar! Perfekt för någon som har massor av projekt hela tiden hahaha. Stor kram ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: