Det där med att bara fått en ros från ICA!

IMG_1418.JPGAlltså.

Igår flödade sociala medier av tusen och åter tusentals röd rosors, rosa/röda ballonger, chokladaskar, champagne, dyra presenter och ännu  fler röda rosor. Alltid samma visa kring alla hjärtans dag. Överflöd deluxe!

Å hur firade vi här hemma då?!? Jo, jag hade köpt tre hjärtballonger på Netto för 20 pix och hängt upp (oh the romantik liksom) och V kom hem med en röd ros som han köpt på ICA tillsammans med hushållspappret jag bad honom att åka och köpa. En röd ros. Det är ju ingenting och man jämför med alla stora vackra buketter som ”alla” får av sina parters. Eller!?!?IMG_1421.JPGEftersom jag börjar närma mig 39 år och har sedan länge slutat bry mig om både det ena och det andra och vet dessutom att verkligheten är precis allt annat än en filtrerad (på så många olika sätt) Instagrambild. Men samtidigt vet jag att dessa dagar skapar en massa ångest och ”varför har alla andra sååå perfekta pojkvänner/flickvänner utom jag”-känslor för många, eftersom det blir så lätt att jämföra sitt liv med ”alla andras” just via sociala medier. Speciellt dagar som Alla hjärtans dag.IMG_1419.JPGJag slår bort dessa ”jämföra-mitt-med-ditt”-tankar så fort de pockar på. För det gör det även hos mig. Det handlar bara om att ta kontrollen över sina tankar och styra dem åt rätt håll. Jag äger min tanke, inte tanken som äger mig. KBT bacis, liksom. Å egentligen vet ju alla, att kärleken mellan två personer inte går att mäta i antal rosor eller en massa presenter. Vi glömmer nog bara att se igenom de där Instagram-filterna.

Iallafall.

Den där ICA-rosen, som jag fick av V, kanske kan verka pyttig taget ur sitt sammanhang. Men. Jag vet vart vi står i vår kärlek till varandra och att jag har fått den där rosen i så många tidigare liv tillsammans med honom. Å jag vet att vi kommer att välja om varandra igen och igen i nästkommande liv också.  Å det, mina fina, blir en himla massa rosor det😊.

KRAM🌹

// InredningsfrunIMG_1420.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

10 reaktioner till “Det där med att bara fått en ros från ICA!”

 1. ❤️
  Hoppas du får en fin helg och fantastiskt med alla planer. Precis som det ska vara när man är med hus.
  Planeringen och alla tankevändor är så kul!
  Ska bli så spännande att få följa med!

  Gilla

 2. Du beskriver det så bra! Tänkte flera gånger igår på de tillrättalagda bilderna på de perfekta alla hjärtans dag firandena… Jag fick en Ernst frukostskål då jag i flera veckors tid har pratat om att jag hittat min favvo frukost (keso/vaniljkvarg/apelsin btw, Såå gott!)
  Bättre present kunde jag inte få, från hjärtat och finare än alla rosor på insta!
  Keep up the good work med att vara du!

  Gilla

 3. Du vet väl Marika vad det betyder när man får en ros = Du är mitt allt . Så det är inte fy skam det inte .😘😍♥️
  Kram från Lotta

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: