Det där med att ha lite bra stuff till er!

IMG_7166.JPGAlltså.

Ny vår, nytt hår! Eller vad är det man säger?? Jag tänker iallafall möta våren med friskt härligt och blankt hår.

 Ni vet att jag sedan länge använder Moroccan Miracle Schampoo och Balsam från MayBeauty. Å det GÖR skillnad. Jag vet att det gör det även för er, för ni mailar och berättar hur bra det är. Alltid lika roligt att få samma positiva effekt på era hår, som jag själv upplever.

Jag tänkte lite snabbt och lätt berätta hur enkelt det är att använda Schampo och balsam ifrån MayBeauty. Så här gör jag;IMG_3167.JPG

1. Jag börjar och säg bye-bye till mitt gamla frizziga, torra och trista hår.

IMG_30102. Därefter sköljer jag håret med ljummet vatten.

3. Sedan schamponerar och masserar jag håret. OBS! De flesta upplever att håret knappt löddrar alls vid första schamponeringen – det kan vara så, det är alltså inte fel på något sätt! Skölj ur med ljummet vatten och schamponera därefter igen och massera upp lödder. Nu händer det grejer!!! Skölj ur och här känner du direkt hur rent håret blir!!!IMG_30354. Sedan kramar jag ur vattnet ur håret.IMG_30265. Därefter tar jag  balsam i längderna. Emellanåt tar jag även i hårbotten (nääää det blir inte fett av det utan hårbotten blir bara skön och inte sådär torr som den kan vara så här års). Låt balsamet verka i ca 4 minuter.  Skölj ur och känn skillnaden!

 

IMG_1241.JPG6KLART!

Jag upplever alltid att håret blir mycket lättare att styla och håller sig blankt och rent längre när jag använt mig av Moroccan Miracle Schampoo och Balsam från MayBeauty!

30% rabatt

när du beställer

Moroccan Miracle Schampoo & Balsam

Använd koden

sbmarika

för att erhålla 30%-rabatten eller klicka HÄR så är rabatten redan avdragen och klar!! Bara att klicka hem. Å ju fler du köper desto mer rabatt får du. Å alltid fri frakt och pengarna tillbaka om du inte är nöjd ( ingen risk, jag lovar :D). Beställ bums för ett möta våren med ett härligt och friskt hår :D!

Nu ska jag käka pizza framför tvn. Vad gör ni ikväll?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst….. På bilden nedan har jag kammat ut lockarna lite för att ni ska se hur blankt håret blir :). Looove it!

IMG_1267.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: