Det där med ett efterlängtat besök!

IMG_1458.JPGAlltså.

Igår styrde vi kosan mot Gårdby Kafé och Lanthandel – ett efterlängtat besök! Marie som äger kafét och tillika en av mina närmsta vänner, har under lite mer än ett år haft lanthandeln stängd för renovering. Jag har knappt sett skymten av henne eftersom hon slitet och gjort all renovering helt själv. Å då menar jag allt från att bända upp gamla golv och lägga helt nya golv till att slipa fasaden på huset. Hon är heeelt fantastisk!! IMG_1459.JPGIMG_1479.JPGIMG_1480.JPGLanthandeln var proppfylld med en massa nya härliga och spännande produkter. Marie är grym på att hitta saker som jag aldrig sett eller smakat tidigare. Jag vill ha med mig precis allt hem :D!IMG_1491.JPGSå nu är gårdshusen nytapetserade, målade och fräscha och fyllda med massa fint till hemmet. Å hela lanthandeln renoverad och ”ny”. Samma fantastiskt genuina känslan som förr, men med en fräschare touch.IMG_1444.JPG IMG_1436.JPGIMG_1438.JPG

IMG_1437.JPGIMG_1441.JPGIMG_1442.JPGÅ fikat? Så klart alltid i världsklass när det är Marie som bakat. Jag förstår att folk vallfärdas till östra sidan av ön för att njuta av hennes goda bakverk. Fiket var helt överfullt när vi lämnade stället igår runt elva tiden – galet! IMG_1454.JPGIMG_1451.JPGIMG_1465.JPGIallafall.

Vi fick en mysig snart på lördagen jag, V och kejsaren på Gårdby Kafé och Lanthandel. Det är bara så konstigt det där när man inte har med de två stora underbaringarna. Det känns liksom tomt och lite ”fjuttigt”. Efter snart sju år har jag fortfarande svårt att vänja mig vid varannan-vecka-livet. Jag älskar att ha alla mina grabbarna runtomkring mig, men visst är det mysigt när vi ”bara” är tre också.IMG_1485.JPGKejsaren, som numera vägrar att sitta i barnstol fick sällskapa med mig i soffan. Kan inte fatta att han snart fyller två år. Vad hände!?!? IMG_1470.JPGIdag har vi lite småbestyr som vi ska bocka av. Lite samarbeten som ska fotas och lite plock å fix med firman. Å så det vanliga söndagsbestyren som matlåde-fix inför veckan, tvätt och städ.

Men vi ska hinna med lite fika och promenad också så klart. Hoppas innerligt att jag hinner åka till blomsterhandeln och handla lite mini-pensér också. Längtar efter att plantera! Vad hittar ni på idag?

KRAM

// InredningsfrunIMG_1473.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med ett efterlängtat besök!”

  1. Nej helt galet vad fort tiden går. Då har jag följt din blogg i ca 7 år. Hittade ”dig” strax innan du o killarna flyttade från förra huset. Tack för en härlig blogg med massa tänkvärda ord.

    Gilla

    1. Tack snälla!! Men så roligt!! Då har du varit med om nästan alla mina stora livsförändringar. Hoppas att du fortsätter titta in här hos mig. Tack för att du finns. KRAM ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: