Det där med måndag!

IMG_1523.JPGAlltså.

Jag kan ju ärligt erkänna att måndagsångesten inte är lika tung och jobbig nu när det har blivit ljuuuust på morgonen när jag lämnar kejsaren på föris och fåglarna kvittrar som aldrig förr.  Allt blir helt enkelt mindre jobbigt med vår i luften!!!

IMG_1531.JPGFastän det känns lite konstigt att säga att det är vår i mitten av februari (februari är ju en vintemånad) så är det ju faktiskt vårväder som februari har bjudit på. Till helgen ska det bli tolv grader varmt och strålande sol – åååååhhaaaaahwooooohoooooowiiiiiiiie!!!!

IMG_1514.JPGFörvisso har det bara varit två grader varmt här i Kalmar idag och kalla vindar, men känslan i luften säger ändå vår!!IMG_1529.JPGVeckan började jag med ett  megasuperduper bokföringspass på en sisådär femtimmar på raken. Då var jag minst sagt mör!! Så. Efter det drog jag till blomsterhandeln och handlade årets första penséer. Jag köpte små penséer, ni vet de där som ser ut som små violer. De ska få blir morgondagens terapi – plantera! IMG_1519.JPGIdag har jag varit iväg på ett hysch-hysch-möte. Ett av de roligaste på länge. Jag lovar att berätta mer när tiden är mogen. Har pirr i hela kroppen…….IMG_1499.JPGIallafall.

Nu ska vi käka italienska köttbullar med spagetti och snart hoppas jag att kejsaren vill sova så jag och V får mysa lite i soffan och kolla Netflix. Vi har börjat på en serie som heter The Umbrella Academy – grymt bra!!!! Se den!

Vad har ni haft för er idag?

KRAM

// InredningsfrunIMG_1508.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Det där med måndag!”

 1. 🌞Visst är det underbart med sol och ljusa mornar. SNART är det vår på riktigt 👏😍

  Visst är den bra, The Umbrella Academy. Vi har sett den och nu längtar vi efter säsong två 🙈😂

  Kram❤😘

  Gilla

  1. Eller huuuur !!! Äntligen återvänder livet liksom!!! Ljus, knoppar som brister och blomsterprakt – bästa!!!
   Jag somnade redan vid 19 igår så det blev inget Umbrella Academy för mig hahahah. Får titta dubbelt idag istället :D. KRAM ❤

   Gilla

 2. Första dagen efter en veckas sportlov (är lärare för en åk3) va lite motig ändå. MEN när jag gick till garaget hörde jag fågelkvitter och fick riktiga vår-spritt-känslor inombords. Snaaaart är våren här på riktigt! För övrigt har dagen bjudit på mestadels sol här i Götet.

  Nyfiken som jag är ser jag verkligen fram emot att få höra mer om ditt hysch-hysch-möte.

  Gilla

  1. Ahaa ni har redan haft sprotlov alltså? Här i Småland har vi alltid vecka 8.
   Ja visst är det ljuvt med fågelkvitter!!! Älskar det!!!
   Hahaha jag det blir spännande. Kanske mest för mig men jag hoppas att ni kommer att hänga med på min resa och tycka det är lite härligt ni också :). KRAM

   Gilla

 3. Maken vaknade av migrän och sonen med feber.. Men annars mår vi bra! Är i fjällstugan och njuter. Skoter, utelek och grillning av massa korv. Ha en bra vecka!

  Gilla

  1. Låter som att ni har en härlig vecka framför er. Krya på de de sjuka och njuuut av frisk luft tillsammans med familjen. Stor kram ❤

   Gilla

 4. Vad härligt det låter med vår och penséer! Här i Boden skiner solen men det är -8 så jag får vänta med att plantera. Söt kejsare 😍
  // M

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: