Det där med att vara överväldigad!

IMG_1626.JPGAlltså.

Det är inte klok så mycket respons kring förra inlägget. Först och främst – TACK!!!!! Vi är helt överväldigade av era lyckönskningar, grattis och hejarop över att vi väntar ännu ett mirakel. Tack, tack, TACK!!!! Sååå mycket kärlek!  IMG_1632.JPGIMG_1634.JPGVi befinner oss ju så klart fortfarande i vår lilla ”tillöknings-bubbla” och nyper oss i armen. Så overkligt och verkligt på en och samma gång. Kula på magen växer så de knakar och resten av min lekamen likaså. Jag bara älskar det!!! IMG_1661.JPGJag lovar att berätta mer om allt från ”när vi plussade” och hur de första veckorna har varit. Ställ gärna frågor kring allt som har med graviditeter att göra här i kommentarsfältet eller skicka DM på Instagram om ni vill vara anonyma. Jag sammanställer era frågor och svarar i ett eget blogginlägg. IMG_1621.JPGIallafall.

I söndags firade vi min älskade V som fyllde år i går (GRATTIS älskling). Mina päron och svärisarna var över på lite fika. Mysigt! Jag älskar att ha familjerna samlade i all enkelhet. IMG_1627.JPGIMG_1640.JPGDen ljuvlig goda Nutella och jordnötskladdkakan försvann i ett nafs, även denna gången. HÄR har ni receptet. Jag serverar den med färska hallon och O´Boy grädde – yummi!IMG_1624.JPGIMG_1629.JPGIMG_1637.JPGNu på söndag är det min tur att fylla år. Till skillnad från V så äääääälskar jag att fylla år och vill gärna bli firad på längden, bredden och på tvären i dagarna tre. Men i år så känns det lite som att min födelsedag redan har firats. För vad är bättre present än att fått reda på att jag har två hjärtslag i sin egna kropp❤. Det är sannerligen svårslaget det!IMG_1628.JPGNu ska jag sova på soffan. Det är standard numera att däcka innan klockan åtta. Preggo-tröttheten är minst sagt förlamande. Imorgon ska jag iväg på AW med kollegorna. Vad tror ni? Kommer jag somna innan huvudrätten kommit in?!?! Lite fortsättning följer på den hahahaha.

KRAM

// InredningsfrunIMG_1623.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med att vara överväldigad!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: