Det där med katastrof och ultraljud!

IMG_1959.JPG

IMG_1966.JPGIMG_1956.JPGAlltså.

Natten till min födelsedag i söndags var total k-a-t-a-s-t-r-o-f. Kejsaren hade förmodligen åkt på min förkylning och på honom sätter det sig alltid som hosta. Å i hosta menar jag som i att hosta utan uppehåll från klockan nio på kvällen till klockan sex på morgonen. Vilket så klart resulterade i i en katastrofnatt. Mest synd så klart är det ju om kejsaren som hostade sönder och samman sig. Å jag kunde ju inte sova en blund, eftersom kejsaren dessutom tenderar att hosta och kräkas upp en massa gojs, så jag ligger på helspänn hela tiden.

Så. Katastrofnatt med katastrofsömn övergick till att jag (halleluja) för en gångs skull fick ligga kvar i sängen på morgonen och invänta födelsedagsfirande. Jag behövde inte sova räv, kan jag ju säga! Jag däckade som en sten! Å till slut kom de in till tonerna av Ja-må-hon-leva…, flagga och tända ljus.IMG_1958.JPGIallafall.

Så länge jag kan minnas har jag alltid firat med både släkt och vänner när jag firar min födelsedag och i år var inget undantag. Älskar att ha hela huset fullt av de som står mig närmast!!!IMG_1963.JPGIMG_1957Å efter att blivit firad från morgon till kväll så däckade denna nyblivna 39-åriga preggot innan klockan åtta. Så klart.

Ska bli spännande att se om jag orkar hålla mig uppe till Mello-finalen på lördag. Har missat alla delfinaler och har inte sett ett endaste av årets bidrag hahahaha!!! Har aldrig hänt tidigare. Preggo-tröttheten is a killer, alltså. OMG!!!

På fredag är det dags för vårt första UL. Är så spänd att det inte är klokt!!! Blir alltid lika rörd av att se det lilla knytet i magen på bildskärmen. Det blir alltid så verkligt då också – att man skapar ett liv i sin kropp. Förvisso är bulan på magen verklig indeed och jag ser för tillfället ut som jag är i vecka 20! Men jag älskar min bula och dagens mama-brallor är huuur sköna som helst dessutom.

Nu ska jag krypa upp i soffan (inte somna, inte somna…) och försöka hinna byte ett par ord innan däcket är ett faktum.

Hur har er tisdag varit, finingar?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst….. Å TACK från botten av mitt hjärta för alla härliga och varma grattis kommentarer på min bemärkelsedag! Ni är ju bara BÄST!!!! ❤❤❤IMG_1953.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med katastrof och ultraljud!”

 1. Du har säkert får en massa hosttips redan men här kommer från mig 😊
  Vi köpte en luftfuktare till barnens rum då vi har väldigt torr luft hemma. Den åker alltid fram när nån har hosta. Och sist Sven hade hosta så kokade jag faktiskt vatten och slog över rå lök och ställde vid huvudändan av sängen. 👌🏻
  Grattis i efterskott och lycka tillpå UL ❤

  Gilla

 2. Åh dessa sömnlösa nätter, hoppas kejsaren piggar på sig snabbt ✊🏻 Grattis i efterskott på bemärkelsedagen och stort lycka till på UL, så mysigt att få se det lilla miraklet ❤️❤️

  Gilla

 3. Usch va jobbigt med en jobbig hosta…Men min väns barn har haft jobbig hosta och hon fick tips om att lägga en gullök i vatten, tror hon skär upp den. Och ja det luktade hamburgerestautang i hela sovrummet men hostan blev bättre…ett litet Tisdagstips! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: