Det där med att haft Ölands-söndag!

IMG_2394.JPGIMG_2399.JPGIMG_2327.JPGIMG_2331.JPGAlltså.

Igår drog vi över till Öland och mötte upp svärfar vid båthamnen. Killarna var väl så där förtjusta över att behöva slita sig från soffan och gå ut men väl framme så var de exalterade över att få kliva upp i farfars båt (som stod uppe på land). Kejsaren i synnerhet!!! IMG_2461.JPGIMG_2397.JPGFarfar hade tagit med picknick. Å vad smakar bättre än fika ute i friska luften?!?! Sååå gott!! Dessutom hade vi jätte-tur och det var i princip vindstilla trots att vi befann oss precis vid havet. IMG_2410.JPGIMG_2414.JPGIMG_2422.JPGIMG_2402.JPGIMG_2463Årets första krokusar plockade också och Lilla vet hur mycket jag älskar blommor och överraskade med lite blommor till sin mor – sött!!!IMG_2441.JPGIMG_2443.JPGIMG_2437.JPGJag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser Kejsaren upptäcka en massa nya saker. Mina stora killar är ju så som sagt stora nu och det känns som en evighet sedan som de tultade runt och plockade blommor.IMG_2447.JPGIMG_2453.JPGEfter att kollat på båt, inspekterat både djur-och växtliv i båthamnen och njutit av kaffe och ostmacka packade vi in oss i bilden och styrde kosan tillbaka mot Kalmar.

En lagom lång lite dagstur på söndagen, laddar både kropp och själ med frisk luft och energi – välbehövligt för alla!IMG_2376.JPGIMG_2363.JPGNi är många som hört av er och frågat kring Mia Skäringers ”NMFTG” och vad jag tyckte om showen i Globen. Jag lovar att snart knappa ner vad jag kände. Å det är inte det lättaste för en StarkSköring med HSP delux som dessutom är preggo. Måååånga känlsor att sortera, paketera och få ner, vill jag lova :D!! Men håll ut, det kommer!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst…… Måste bar skryta lite. Men de få bilderna där jag hamnade med på fotades av Stora som fick feeling och brände av bilderna. Så duktigt!!!!IMG_2354.JPG

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: