Det där med att ge er en update!

 

IMG_3411.JPGAlltså.

Sorry för det helt ofrivilliga blogg-uppehållet men ibland kommer livet helt enkelt emellan. För det första så kraschade datorn och har varit inlämnad i över en vecka = en bloggares mardröm, hahahhaah!!!! Jag har ju alla bilder mm på datorn och jag är inte helt nöjd med att blogga från mobilen.

IMG_3416Sedan har vi ju det där konstiga med andningen som slog till efter det kraftiga asp-regnet i förra veckan. Jag fick ju bara pang-bom svårt att andas och tänkte att det säkert var en pollen-chock. Dock obehagligt och med kraftig andfåddhet. Jag fick en tid hos min hälsocentral och åkte dit i smutsiga träningskläder i tron om att jag lite snabbt och lätt skulle få någon astma-spray eller dylikt med mig hem. Istället blev jag skickad till akuten för utredning av blodpropp i lungan. Så där fick jag  ta en massa prover och blev inlagd på AVA i väntan på en skikt-röntgen dagen efter. Min  far har den där propp-genen (vet ej vad den heter) så jag antar att de var extra noga att kolla det när jag dessutom är gravid. Fantastiskt sjukvård vi har i detta landet! Denna dagen var Vs telefon ur funktion så jag fick inte tag på honom utan min käre mor fick rycka in och åka å hämta alla kidsen tills V kom hem.  Tur man har sina föräldrar, alltså!!!! Nåväl. Sova på sjukhus är ju som det är, men jag fick i alla fall ett eget rum (det var lugnt på akuten den natten), varm mat serverad och säng som var höj och sänkbar på alla håll och kanter. Inte den hotell-semester jag längtat efter men ändå :)!! Andningen var fortfarande konstig och tung men de hittade inget onormalt annars. Å efter mycket om och men och med noll proppar i lungorna fick jag till slut åka hem. Dock med en högerarm i dubbel size då hela laddningen med kontrast-vätska sprängdes i armen (tur man har en arm till hahahahah). Så inte så mycket tid eller ork över att blogga då heller!

IMG_3422

Denna veckan har jag V-I-L-A på schemat och på fredag drar jag och hela flocken till Skåne på lång-weekend!! Sååååå skönt! Det behöver jag verkligen! Ingen tvätt, inget stå och laga mat, inget städande bara vara med familjen, återhämta sig och hitta på en massa skoj. Längtar ihjäl mig!!!!

IMG_3419Från en sak till en helt annan. Firade Ni mors Dag igår?  Här hemma firade vi med smörgåstårta (som svärmor hade köpt med sig) och rulltårta. Enkelt och gott. Det behöver inte ta massor av tid bara för att man ska bjuda på något gott, eller hur?? Rulltårta är en klar favorit här hemma (tar ju bara 5 min i ugnen) och denna bakades på bovete (pappa är gluten och jag hade inget annat mjöl hemma) och fylldes med vaniljcrème och rabarber/jordgubbskompott och toppades med grädde och färska bär. Tror ni vi blev mätta ;D!?!? IMG_3407.JPG

En fortsatt härlig måndag önskar jag er, finingar! Å TACK för att ni fortsätter titta in här trots dålig uppdatering. Ni är BÄST!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssss….. Klänningen fick jag av underbaringaran i Mors Dag-present . Såååå ljuvligt luftig och skön och passar preggomagen perfekt – looovet it!!! Dessutom lika fin till sneakers som till en finsko med lite klack.

IMG_3414

 

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: