Det där med att åka iväg, altanen och fått rätsida på sömnen!

IMG_3501.JPGAlltså.

Det ska bli så himlans skönt och välbehövligt att åka i väg på mini-semester med killarna till helgen. Det behöver jag och vi behöver det som familj. Ladda batterierna tillsammans.

Det ska bli spännande att se om alla kommer till samma destination. Man vet ju aldrig med tåg eller med barn heller för den delen. Någon kanske får för sig att hoppa av, ve och fasa, hahahahaha. Nä, skämt och sido och fi tusan!

Jag har iallafall beställt sooool och värme i Skåne trots att prognosen säger regn. Så jag har enbart packat ner tunna, sköna sommarkläder som passar att strosa omkring i för ett svullet preggo. Så värme, solsken och glada glassätande barn, hand i hand med V är vad jag visualiserar. Ni förstår att jag läääängtar!!!!

IMG_3507.JPG

Iallafall.

Jag kan räkna de gånger som vi suttit ute i kvällssolen på altanen detta året till två ynka gånger. Förra året vid denna tiden var vi mer ute än inne efter klockan fem. Hallåååå maj, kämpa lite nu va!! Men grönskan ramar in altanen så vackert just nu och jag slår mig ändå ner i den gamla korg-soffan med ett gäng filtar och en kopp kaffe om dagarna. Utsikten är ju faktiskt densamma oavsett gradantal och väderlek :D.

IMG_3463.JPG

IMG_3466.JPGIMG_3502.JPGJag får många frågor kring just altanen och hur jag inreder utomhus. När jag möblerar och inreder altanen så tänker jag ”inne fast ute”. Alltså att jag möblerar som att det vore inomhus med mattor, möbler, lampor, lull-lull och saker på väggarna etc. Det skapar en härlig och mysig miljö! Idag finns ju ett jätte-utbud av saker som är anpassat för nordiskt utomhusklimat dessutom.

IMG_3467.JPG

IMG_3492.JPG

Hur har er maj varit so far? Har Sköna Maj bjudit på sol och värme eller som här i Kalmar en massa blåst, regn och dryga 12-14 grader? 

IMG_3496

 

Nu ska det här preggot kasta sig i bingen. Jag har äääänligen (med lite hjälp av min läkare) fått bukt på mina sömnproblem (peppar, peppar) och har sovit hela natten rakt igenom ett par nätter nu. Har inte sovit så här bra på fem år!!! Helt galet egentligen, när jag tänker efter. Dock blir resultatet att jag inte är människa i huvudet och kroppen förens runt klockan tio på förmiddagen. Men bättre lite zoombie på morgonen och fått sova än inte fått sova och zoombie hela dagen :)!!!

Natti, natt!

KRAM

// Inedningsfrun

IMG_3494.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att åka iväg, altanen och fått rätsida på sömnen!”

 1. Jag fullkomligt älskar din blogg och att få följa ert liv, det har jag gjort i mååånga år, sedan gravid på Öland typ 😍 Du kan ju inredning som få och inspirerar så mkt ❤️
  Jag är mammaledig med nr 4 nu och undrar hur du har råd med alla blommor/växter till altanen? Finns ju för många hål att stoppa pengarna 😱🤪 tack för en toppenblogg! Kram
  Tove

  Gilla

  1. Hej fina!!! Stor TACK för alla värmande ord!!
   Vet inte om du sett mina MY Story senaste dygnet? Men där berättar jag anledningen till varför jag har råd att köpa så mycket blommor hahahah!! Jag köper typ en mascrara vartannat år och klipper mig själv och färgar aldrig håret. Jag spar ju in tuuuusentals kronor på det varje år som jag istället gör fint för :D!!! Massor av kramar

   Gilla

 2. Hej har följt dig i många år. Älskar din blogg. Det där med sömnen är så viktigt. Jag har själv hjälp av lergigan och det är jag tacksam över kram till dig och tack för en fin blogg /Sofia

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: