Det där med att ha en hemlig helg!

 

IMG_3452.JPG

Alltså.

Handen upp alla som är lediga idag?!?! Kändes sååå mys att fått vakna upp bredvid V så här mitt i veckan. Torsdagar borde alltid vara lediga dagar, eller vad säger Ni :D!!

IMG_3453.JPG

Jag har tillbringat morgonen med att stryka kläder inför resan imorgon. Det tar tiiiid eftersom mina ben svullnar när jag står för länge (trots stödstrumpor) och jag måste ta en vilopaus i soffan mellan strykningarna. Men ingen stress idag inte, det får ta den tid det tar.

IMG_3455.JPG

Jag hoppas verkligen att ni följer med oss på Instagram och My Story under morgondagen och under hela helgen. Det kommer att vara en massa roligt att följa, trust me!!! Vi drar från Kalmar med tåget som avgår kl.06.00 och kommer ner till Skåne runt nio. Så missa inte! Varken V eller kidsen vet vad helgen kommer att innehålla, det är bara jag som vet :D!!!!! Sååå roligt att hålla dem på sträckbänken hahahahha!!! En hemlig helg helt enkel!!
Vi hämtar killarna redan ikväll och det är ju superlyxigt att få ha dem en extra natt. Det är såååå spända inför resan, de också. Å kejsaren har pratat hela veckan om att ”åka tåg fredag!”. Gullunge!!

IMG_3460.JPG

Fråga; Är det fler än jag som alltid vill köpa nya tandborstar, krämer, hårspray, smink inför en resa? Trots att det egentligen är mycket bättre att göra slut på det gamla och köpa nytt när man kommer hem??? Jag har aldrig förstått min egna logik i detta men hamnar ändå alltid på apoteket med en korg fullmatad med en massa nya tandborstar, tandkräm, bra-att-ha-grejer till kidsen, ansiktskrämer, solskyddsfaktor m.m. Igenkänning?!?! För att inte tala om att jag handlar nya kläder (både till mig och resten av familjen) innan jag ska iväg trots att det egentligen är roligare att shoppa på bortaplan och i en annan stad. Men det är ju såååå härligt att få känna sig fin när man åker iväg, inte sant!??!

IMG_3503 (2)Nåväl.

Ser ni förresten att Bockarabindan jag planterade förra sommaren har blivit stooora, gröna och fina?!?! Ääälskar dem! Nu fattas bara pergolan som de ska slingra sig upp på och bilda ett ”grönt, lummigt tak” över altanen. Får se om det finns tid att bygga den efterlängtade pergolan i sommar. I samma rabatt har jag planterat perenner; Kattmynta, kärleksört och någon fin vit klocka av något slag. Kommer bli fin, fint när det växer och frodas där nästa år :D!

Nu ska det här preggot vila. Jag har snällt fått buga inför att min kropp inte längre är ”icke-gravid” och purung utan behöver lugn och ro och mycket vila för att orka med en dag.  Så jag läääängtar till tågresa, mini-semester till Skåneland och att får äta mat som jag inte själv lagat :D!

En härlig Kristi flygare önskar jag er!
KRAM

// Inredningsfrun

IMG_3454.JPG

 

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Det där med att ha en hemlig helg!”

 1. Hej där,
  Oj oj, det är STOR igenkänning på det där med att shoppa nytt innan vi ska iväg.. 😉 Har gärna med reseförpackningar av produkter från Rituals, de är perfekt anpassade för en vecka till oss tre har jag märkt 🙂 För sen är det så att jag vill INTE släpa hem halvfulla förpackningar när vi ska hem *ha ha ha*
  Tur man får ha sina egenheter.
  Hoppas du har en fin långhelg!
  Kram Anna

  Gilla

 2. PS: ser att du har wordpress som jag, har du designat din sida själv eller har du tagit hjälp?
  Jag är inte så bra på det där… Min man är it-konsult, men jobbar inte direkt med webb, men i övrigt är han min egan konsult när det gäller aaaaaallllllllt tekniskt 😉

  Gilla

  1. näää jag är superdålig på webb hahahah!! Jag har använt mig av de mallar som finns bara. Inget märkvärdigt alls och betalar för wps business-paket. KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: