Det där med att visa solsängen!

IMG_3642.JPGAlltså.

Man kan inte kalla att jag är direkt snabb på bloggandet för tillfället. Förvisso är det här preggot inte snabb med något överhuvudtaget just nu. Allt går i gravid-slow-mo, både kropp och tanke. Jag är som en sengångare på valium typ, hahahhaha!!IMG_3572.JPGIMG_3576.JPGIMG_3577.JPGÄäälskar mina nya fina poolhanddukar. Ni hittar dem på rea just nu HÄR (adlink). De finns i rosa också HÄR  (adlink) och i grått HÄR (adlink)IMG_3606.JPGIMG_3574.JPGHär kommer lite pics på solsängen som jag blivit totalt överöst med frågor om. Och nej, det är inget sponsrat inlägg. Enda sponsorn av denna solsäng är undertecknad. V visste inte ens att ”vi” hade köpt den tills han fick möta upp budet och bära in sängen till altanen🤣.

Dock heeelt klart sommarens bästa investering! Trots suuuuuperdyr (+frakt). Dock stod det på leverantörens hemsida att det var upp till 4-6 veckors leverans men de skickade den två dagar efter jag beställt. Så har du tur finns den i lager och lagom till semestern. HÄR hittade jag iallafall den. IMG_3579.JPGIMG_3578.JPGAllt fyra killar här hemma älskar den lika mycket som jag. Den enda fråga är hur länge den vita dynan får vara vit!?! Någon som har tips på bra impregnering för lite tjockare tyger får gärna lämna en liten kommentar. Jag har bara kört vanligt impregneringsspray för textilier på dynan nu. Så lite fukt och smutsavisande blir den ju. IMG_3583.JPGIallafall.

Nu har jag hållit vad jag lovat och visat er solsängen :). Så nu kan jag sova gott. Har haft så dåligt samvete att jag inte orkat få ut något blogginlägg. Men bättre sent än aldrig, eller vad säger du?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst….. Det lilla svarta parasollet är katastrofdåligt och följde med huset när vi köpte det. Letar efter ett betydligt större och stabilare som jag slipper kana runt eländet hela tiden. Tips mottages gärna! IMG_3609.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att visa solsängen!”

  1. Så mysigt!!🤗💕
    Mitt parasoll tips är ljusterö på Ikea ! Jag har det hemma och det är perfekt, 4 meter , vev och bara 699:-👌🏻☀️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: