Det där med varma sommarkvällar!

IMG_3684.JPG

(Innehåller adlinks)

Alltså.

Å ena sidan så passar sommarvädret som råder just nu, min preggo-lekamen alldeles utmärkt. Speciellt de mycket svala nätterna vilket gör att jag de facto kan sova. Dock har blåsten och regnet gjort att det typ var omöjligt att befinna sig utomhus förra veckan. Visst är det mysigt med ett par dagar inne-fix men det har man ju 320 dagar om året ändå. IMG_3682.JPGIMG_3673.JPGÅ nu när jag sitter och kollar igenom bildarkivet och ser dessa bilder som jag fotade en heeelt fantastik kväll för cirka två veckor sedan så längtar jag nu åter igen till värme och att att bada i poolen till klockan 22.00 på kvällen. IMG_3672.JPGÅ alla de vackert utslagna blommorna som blommade för fullt ser i skrivande stund lite molokna ut och en aning övervattnade av allt regn och kyla. Inte alls så där färgsprakande och blomstrande som på bilderna. Ja, ja. Lite värme igen så tar de sig garanterat.IMG_3671.JPGÖver denna delen av altanen har vi köp en begagnad svart markis som ska ge lite skön skugga om dagarna. Dock har vi inte hunnit montera upp den ännu och det har ju inte varit någon större brådska med det heller nu när solen har lyst med sin frånvaro.

Jag har istället hittat en helt ljuuuvlig ljusslinga HÄR  som jag har tänkt att hänga upp på något vänster. Eller kanske den HÄR som är helt svart. Vilken tycker Ni? Å så den HÄR som jag vill ha hängandes över matbordet utomhus. Sååå fin!!!IMG_3669.JPGIMG_3667.JPGÅ så hittade jag lite kuddkärlek som jag tänker passar in just här i denna sittgruppen. Vad tror ni om den HÄR kudden??

Å så den HÄR heeelt ljuvliga urna?!?! Det fullständigt spritter i fingrarna och ”klicka-hem-sjukan”. Ska jag?!?! Å den HÄR ljuslyktan som jag tipsat er om tidigare som nu åter är i lager. Tänker att det blir en fin helhet. IMG_3666.JPGIMG_3614.JPGV som har sett fram emot efterlängtad och ytterst välbehövlig semester började sin semester förra veckan med att jobba över och fick jobba både i lördags och igår. Å idag jobbar han och går förmodligen inte på semester förrän på torsdag. Stackaren!! Å lite synd om oss också här hemma som hade längtat efter mysig familjetid tillsammans.

Veckans projekt (så mycket en hinner när man är hemma med kejsaren + preggo);

 • Rensa i garaget. Måste börja leta efter baby-kläder och vagga.
 • Montera upp uteduschen + dra vatten + lägga stenar (får V göra).
 • Ta hand om ledsna blommor på altanen inför ett altanreportage senare i veckan.
 • Åka och köpa virke till avlastningsbänken (V måste vara med och bära).
 • Vila.

Den sista punkten kanske är den viktigaste. Känner att kroppen och knoppen är i osynk nu. Jag vill göra massor, massor och gravidkroppen vill bara baka bebis i lugn och ro.

Det där med balans och harmoni jobbar jag banne mig på varje dag, hahahaha!!! Hur ser er vecka ut? Har ni gått på semester ännu?

KRAM på er finingar!

// InredningsfrunIMG_3596.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Det där med varma sommarkvällar!”

 1. ❤Oj, vad mkt fint du länkat till. Lampan med korggrejer skulle passa kanon över bordet👍 Slingan, då röstar jag på den svarta 😊 Lyktan är ju helt magisk, fast det är ju allt som oftast det mesta som du länkar till, för du har så himla bra smak 😘

  VILA, det skulle nog stått som nummer ett på din lista, men jag håller med dig. Det är ju NU du vill få allt klart innan Queene kommer, för du kommer du har fullt upp med lillasyster & stolta storebröder ❤❤❤❤

  Puss & Kram på dig, du underbara lilla mänska 😘

  Gilla

 2. Ljuslyktan och kudden blev snabbt uppskriven på min villhöver-lista 😉
  Så segt när ens planer inte blir som en tänkt sej, hoppas ni inte behöver vänta allt för länge på gemensam ledighet.
  Här hemma inväntar vi oxå pappan som jobbar denna o nästa vecka innan 4veckor ledighet tillsammans. Har ett projekt per dag för att inte känna mej överväldigad eller som en dålig mamma till kidsen eller att jag aldrig hinner färdigt (det finns ju alltid ngt som jag vill göra o sånt som behövs göra). Min preggo-kompis gör en grej, vilar o gör sedan nästa grej men har som jag en lista där vi rangordnar.

  Kram på er

  Gilla

  1. Jag var tvungen att klicka hem direkt! Sist jag tipsade om ljuslyktan så hann den ta slut i lager innan jag han klicka hem :D!! Så nu inväntar jag bara peket och sooool så jag kan njuta på altanen :D!
   Låter som en bra planering. Jag Har ett par sammarbeten jag måste fota pga deadline och de inkluderar lite större projekt här hemma. Annars hade jag tagit det helt chill denna veckan faktiskt. Är såååå trött just nu! Stor KRAM

   Gilla

 3. Å jaaaa, längtar efter sköna sommarkvällar.. Inte kura inne under en filt. Det gör vi ju så många dagar på året annars…
  Tur jag ahr en vecka på Mallis i september om den här sommaren ska vara så här O M V Ä X L A N D E… Blåsten är synnerligen jobbig..
  Sen regnet idag… Känner mig skyldig då jag fick för mig att putsa fönstren… då regnar det väl alltid efteråt..??
  Vila låter sunt – hoppas du kan göra mest av det ❤
  Kram Anna

  Gilla

  1. Sååå ljuvt med Mallis! Had behövt lite sol, värme och semester nu!! Svinkallt och trist väder här hemma just nu!!!
   DÅ kan jag jag oxå pass på att putsa fönster. Det regnar nämligen ALLTID när jag oxå precis gjort det :D!!! KRAM ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: