Det där med att uppdaterat tavelväggen!

IMG_3816.JPG(I betalt samarbete med Desenio.)

Alltså.

Tavelväggen vid tvn är den vägg som vi de facto sitter och tittar in i mest. Inte konstigt att en tröttnar fort på den hahahaha!IMG_3809.JPGSå.

Nu när sommarvädret har varit sådär, gjorde jag slag i saken och uppdaterade väggens posters och ramar. Vad tycks?IMG_3825.JPGÅ så klart var jag tvungen att klicka hem lite söta posters till både kejsaren och Queenie. IMG_3830.JPGSer ni att jag har varit framme med pennan och skrivit till ”ie” efter Queen?!? Nap Queenie!! Var ju bara tvuuungen ju :D!!! IMG_3865.JPGÅ även i Storas rum gjorde jag en liten update med coola posters. Å han älskade det!!!! IMG_3869.JPGÅ en väldans passande trio av posters i köket till ett preggo :D!!! Loooove them!!!!

Å nu till det bästa!!!

Med koden

inredningsfrun25

får ni just nu (16:e-18:e juli) hela 25% RABATT vid beställning.

(Gäller ej på ramar, handpicked-/collaboration/ personal posters.)

Så passa på att klicka hem en massa fina posters från Desenio.

Tips!! Inne på Desenions hemsida hittar ni inspiration till olika tavelväggar. Hjälper en på traven när man inte kan välja stil eller bilder – bästa!! HÄR hittar ni inspiration.

Happy shopping!

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_3822.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: