Det där med dop och själsligt trött!

IMG_5132 (2)

En dag gammal……

Alltså.

Jag vet inte vart tiden har tagit vägen, men Queenie ska döpas på lördag och jag fattar inte att hon redan varit hos oss i elva veckor. Tycker det känns som igår som killarna besökte oss på BB och fick träffa sin lilla syster för första gången – som jag grät av kärlek och lycka overload!!!! IMG_5146 (2)IMG_5155 (2)IMG_5162.JPGStora och Lilla håller lillasyster för första gången och kejsaren är nyfiken han också.IMG_5117 (2).JPGV och W, nära, nära……

Jag kom på nu att jag inte ens har berätta för er om dagen då Queenie föddes, men jag får ta det en annan dag. För idag är själen trött. Sju år av själslig trötthet, oro och bråk har tagit ut sin rätt. Men efter ett samtal idag, kom livbojen jag hoppats på.

Till mitt sista andetag i detta liv och i alla nästkommande, kommer jag alltid göra allt för dem. Mina barn…..

KRAM

// InredningsfrunIMG_5121 (1).JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med dop och själsligt trött!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: