Det där med att haft en intensiv vecka och nya tapeter!

(Inlägget innehåller adlinks)

IMG_5863.JPG(Kimonon i guld hittar ni HÄR.)

Alltså.

En kan ju inte annat säga än att tiden är den enda lyxen i livet jag önskar jag kunde få mer av. Oh herre vad tiden fullständigt flyyyyger fram nu när man har fyra underbaringar att rodda runt. Härligt – självklart! Tidskrävande – oh yes! Å så när man lider av grav julsjuka (pynta, pynta, pynta) så har ju tiden också en tendens att flyga fram ännu fortare. Å om man dessutom ser till att beställa hem tapeter ( TACK Hagbloms för snabb leverans) och bara måste, måste, måste få dem på plats innan advent och dessutom se till att tömma kontoret och organisera upp killarna nya gemensamma rum och sedan ha en massa deadlines på härliga samarbeten och få psykbryt på postnord som inte levererar grejerna så jag får stressa, stressa stressa för att få jobben gjorda. Tja, då flyger tiden fram.IMG_5921.JPGKan ändå tillägga att jag ser till att ha det roligt under tiden. Annars hade jag nog blivit knäpp(are….).

Är det fler än jag som sitter och beställer hem julklappar nu under Black Week?!?! Jag som älskar att fynda på rea går ju fullständigt banans nu över saker som jag tänkt köp och som nu är på 30-50 % rea. Hur tänker ni kring Black Friday? Blir det en massa onödig köp eller köper ni förbrukningsvaror (smink, skönhetsprodukter mm) som ni ändå brukar köpa och julklappar till superpriser?!?! Jag brukar ta mig tiden att kolla igenom de sitter jag brukar beställa hem saker ifrån och hittar jag något som jag lääänge velat köpa och som är nedsatt, ja då slår jag till!!!

Ni har ju frågat om min hy och glowet. Å jag har börjat använda min gamla vapendragare skin roller igen. Å så superserumet som jag inte kan få nog av. Det har jag bunkrat nu när det är rabatt. Ni hittar min perfekta glow-duo med 40% rabatt HÄR ! Jag har även bunkrat upp (köpte två på en gång) av min ljuuvliga nattkräm som jag tar efter jag har kört rollern´serumet och då vaknar jag med återfuktad och glowig hud på morgonen – looovet it. Nattkrämen hittar ni HÄRIMG_5839.JPGIkväll ska jag leta efter morgonrockar till killarna och en julklapp till V. Jag vågar inte skriva ut vad det är jag letar efter för jag vet inte om han läser detta, hahahaha! Men julklapparna fyndar jag definitivt nu under Black weekend.

Ja, just det ja. Jag var på julbord i veckan. Såå gott!!! Har ni hunnit äta något julbord ännu?

Nu ska jag plöja nätet på fynd :). Ses snart!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst….. Linnet på bilderna är ett sådant där ”tungt” linne (HÄR) som alltid hänger helt perfekt och aldrig blir skrynkligt. Älskar det!! Å mockapumpsen (HÄR) är to die for!! Snygga med lite bredare klack och bara såååå sköna!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: