Det där med första advent och att mäta fel!

IMG_7238.JPG(Inlägget innehåller adlinks.)

Alltså.

För första gången på 20 år är traditionen med att ha julmys vid första advent bruten. Å jag tänkte inte ens på det för det varit så himlans härjigt med tiden på sistone. Det slog mig dock idag att vi missade det total i år. Ja, ja, vad är väl en bal på slottet…… Det kommer fler år :D!IMG_7233I helgen har vi inhandlat skrivbord till killarnas nya rum. Å jag hade mätt så noga och visste precis vad jag skickade i väg V att köpa. Han kom hem med exakt det jag sagt till honom men det visade sig att jag minsann sagt fel mått. Host, host…. Tur killarna blef suuupernöjda med sina bauta-skrivbord hahahahah……Å så idag kom vår efterlängtade soffa från Furniturebox hem och det visade sig att 2-sist soffan vi hade hemma (måste vara en 3-sistsoffa eftersom 2-sits soffan jag beställt och fick hem var mindre än den vi hade. Hmmmm…. det går bra för mig nuuuuuu :)!!!!IMG_7248Nåväl. Den nya (lilla) soffan får stanna kvar eftersom den passar ändå och funkar fin, fint. IMG_7243.JPGIallafall.

Jag har suttit och plöjt nätet på julens godbitar. Här kommer lite tips till er!

  1. Vacker julröd kruka HÄR
  2. Klassiska ljusstakar till pangpris HÄR
  3. Perfekt och snygg förvaring till värmeljusen HÄR 
  4. Klassiska ”Gloria” till superpris HÄR

Så. Jag har samlat lite fler härliga tips till er så att ni kan spara tid i ert julklappsletande :). De kommer i nästa inlägg!

KRAM

// Inredningsrun

Pssssssssst…… NI som hängt här inne vet ju att jag ääälskar genvägar. Den köpta kladdkakan blev adventspimpad med lite kristyr och florsocker. IMG_7220.JPG

 

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med första advent och att mäta fel!”

  1. Du löser det alltid så bra Marika! Se där min första kommentar till dig, men jag följer dig hela tiden:-)
    Kram Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: