Det där med killarnas rum!

IMG_7205.JPGAlltså.

Att killarna rum är en never ending story i det här huset är då en sak som är säker 😂. Men efter många om och men så har de nu fått ett och samma rum med en ny våningssäng. Å de älskar sitt nya rum (som blev en tidig julklapp)! Å färgen på väggarna har de valt själva (sånär som att jag gav dem tre förslag 😁). Den heter Storm och kommer från Beckers. IMG_7198.JPGLilla,som har underslafen, gillar att ha nattbelysning på. SÅ jhag har fäst upp en ljusslinga under sängen. IMG_7203Tavlorna från Desenio har jag inte fått upp på väggarna än så de står uppradade på skrivbordet så länge.IMG_7202.JPGIMG_7186.JPGIMG_7193.JPGIMG_7195.JPGIMG_7194.JPGIMG_7214.JPGIMG_7183.JPGSom sagt. Det är fortfarande lite fix-å-don-kvar att göra i killarnas rum men det får jag ta tag i efter jul.

Tänk att det bara är fem dagar kvar!!!! December sa bara poff! Har ni julklappar kvar att handla?!? Själv har jag hämtat ut de sista paketen idag (har beställt i princip allt på nätet pga inte orka med en massa människor + nyfödd bebis. Sååå skönt att bara sitta i tv-so9ffan och klicka hem julisar.

Nu blir det ”Jul med Ernst” och en kopp thé.

KRAM

// Inredningsfrun IMG_7184

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med killarnas rum!”

 1. Vad fint det blev😊 Färgen är jättefin 👍
  Visst går tiden ALLDELES för fort 😱 Alla julklappar är inhandlade 🎅🏻✌❤

  God Jul och BSMSEKRAMEN ❣

  Gilla

 2. Jag funderade på varför killarna delar rum ? Tycker ert hus ser så stort ut , så att de kanske kunde ha fått varsitt o sättasin prägel på 👍🥰

  Gilla

 3. 😂 Samma i detta hus med pojkarnas rum. Ommöblering har skett nu flera gånger på ett år pågrund av olika viljor och behov. Äldsta pojken har eget rum. De två mellanpojkarna delar och lillasyster har ett eget rum.
  Dina pojkar fick ett jättefint rum 😍. Tycker om att de vill vara tillsammans ändå trots att de blir äldre.
  Ha en fin dag 💕

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: