Det där med att ge sig själv lite lyzz!

 

img_0942I samarbete med MayBeauty.

Alltså. Jag börjar julen med att ge min hy lite kärlek. Jag har klickat hem ett gäng med The Incredible Face Mask. Ni vet att jag älskar den och jag vet att ni är lika nöjda (ni som provat) med den som jag är. Speciellt eftersom den är så lätt att använda.img_0992

  1. Öppna förpackningen och applicera med den smarta penseln.

img_09772. Låt masken sitta tills den torkat ordentligt ca 30-45 min.img_09973. Dra av masken och riktigt känn hur alla orenheter följer med masken bort.img_10034. Känn hur len och ren huden har blivit!img_1024Med koden

marikafacejul 

får ni nu 30% rabatt. Eller klicka HÄR för att komma direkt till erbjudandet och rabatten är avdragen och klar!

Så. Se nu till att ge er själva lite lyzz i julklapp för det är ni sannerligen värda.

God jul på er och ett rent härlig face-mask-år!

KRAM

// Inredningsfrun

 

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: