Det där med att smyga in!

IMG_7880(innehåller adlinks)

Alltså.

Jag börjar 2020 med att smyyyga in ett litet blogginlägg. Det blev ingen jul-kavalkad eller nyårsinspiration här inne och det blev inte heller någon 2019 års summering eller förväntningar inför 2020. Jag har helt enkelt inte orkat!  Långledigt med stor familj är härligt men det ger inte mycket tid och ork över till annat, hahahahaha!!!

Så jag smyger helt enkelt in ett blogginlägg om egentligen ingenting alls. Bara ett litet hej från mig och tack för året som har passerat och tack för att ni hänger med mig även detta år. IMG_7875.JPG

Vad vill ni se och läsa mer av här inne detta året?  Jag är ju aktiv dagligen på instgram, men här inne har jag inte tagit mig lika mycket tid. Å jag känner att jag saknar att tömma mig på både ord och bilder i vad som blivit en dagbok för mig. Som ni är inbjudan till att läsa. För utan er, ingen blogg alls :D!IMG_7866.JPGIallafall.

Jag har lite nytt på väggarna inne i sovrummet. Älskar att kunna förändra och skapa lite ny känsla bara genom posters och prints. ”Mom”-lampan är egentligen en WOW-lampa som jag vänt upp och ner. Ni hittar den HÄR!

Å så har jag kollat igenom nätet på lite must haves inför det nya året. Jag gillar och har tänkt på dessa till sovrummet. Å så älskar jag detta bordetdenna krukan och denna är så läcker! Å denna vas ser jag gärna här hemma och även denna. Denna bordslampan är bara sååå snygg och denna taklampan

Det här året har vi massor som vi vill göra här hemma, både inne och ute. Vad har ni för inredningsplaner 2020?

Nu blir det Netflix med V. Vår avkoppling tillsammans!

KRAM

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Det där med att smyga in!”

 1. ❤ Men älskade Marika. Vi behöver ingen summering. Vi har ju redan fått hänga med dig och de dina under 2019, det är ju kanon och det räcker mer än väl🙌
  Ser fram emot ytterligare att år tillsammans 😊
  Jag tycker att du ska skriva om det som du känner att du vill dela med dig av till oss. Vi följer ju dig för att du är den du är. Det är ju inte så att du låter oss följa dig för att vi e dom vi e 😂😋😘

  Projekten i år; nytt kök, fräscha upp i tvättstugan och sen e det ju odling, både på frilans och i växthuset 😍

  Kram på dig ❣

  Gilla

 2. Fina du😘vad roligt att se dig på bloggen! Tycker den är bäst😉💟!
  Mitt projekt är ju att flytta//Ha det gott,kram kram🌸

  Gilla

 3. Å vad roligt att se dig här!
  Jag vill gärna se mer av din trädgård och utomhus när den säsongen drar igång.
  Kanske lite recepttips?
  Mer av dina finfina inköpstips 👌
  Kanske en guidning och lite turisttips i ditt närområde.
  Hur som helst, tack för din inlägg här o på insta❤️
  Ha det gott!
  Kram Mia

  Gilla

  1. Heeej! Ja så bra tips!! Jag pratade faktiskt med V härom dagen att jag ska börja köra lite mer recept, precis som jag gjorde förr. Jag spar dina tips och tar till mig det. Stor kram fina du! ❤

   Gilla

 4. Får man önska sig en liten video? Vore kul med en GRWM där du visar hur du får till din, alltid lika snygga, makeup🤩💄💋

  Gilla

 5. Kom på att det jag vill se på din blogg,eller rättare sagt höra, är dina fina och intressanta tankar om livets små och stora ”saker”🤔😘
  Marikas filosofiska hörna,vad säger du om det😉❤️?
  Stor KRAM//Yvonne

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: