Det där med Queenie!

IMG_8253

Inlägget innehåller adklinks.

Alltså.

Jag vet inte vart tiden tar vägen men idag har vi varit på Queenies fem-månaders kontroll. Japp. FEM månader! Herreguuud! Vart tog tiden vägen!?!? Var hon inte nyss nykläckt?!?Just nu är hon iallafall inte Miss Sunshine direkt. BVC sa att hon ligger mellan två utvecklingsfaser och då brukar de bli lite kinkiga. Tur att man glömmer sådant hahahaha!!Bara att kriga igenom.IMG_8258

Iallafall.

Från en sak till en annan. Jag sitter och plöjer nötet på en massa härliga vårnyheter just nu. Å man kan fynda massor! De flesta web-butiker kör fortfarande allt mellan 10%-70% rea om man vet mart man ska kolla. Jag har valt ut veckans bästa reafynd som jag dessutom klickat hem själv 🙂 .

Först ut är den HÄR  härliga stora urnan som kan vara både inomhus- och utomhus. Den finns även i svart HÄR . Sedan har vi den perfekta glasvasen som jag länge suktat efter och även den nu på rea HÄR. Å så kan man inte annat än älskar vaser som även kan användas som kanna. Den HÄR har jag också klickat hem. Älskar ”icke”färgen.

För övrig händer det faktiskt en hel del här hemma. Inget som jag kan gå närmare in på för ens vissa saker har ”lagt” sig. Å så blir det nog en jobb-tripp upp till STHLM igen i mitten av februari. Men jag hinner titta in igen innan dess ;.

Förresten. Handen upp alla som tycker att januari fullständigt flööög förbi?!?! Jag fattar ingenting hahahaha!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst… Å hur stor har inte Kejsaren blivit?!?! Han fyller tre år i slutat av april :)!IMG_8266

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med Queenie!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: