Det där med vad som är viktigt!

IMG_8322Inlägget  innehåller adlinks.

Alltså.

Är det någon gång som ens inre värderingskompass står i exakt rätt position, så är det när ens barn inte mår bra och är sjuka. Det är då man känner exakt vad som är viktigt i livet!!! Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns att ha ett barn som är sjuk ”på riktigt” eller lever med kronisk sjukdom. Här hemma är vi förvisso ”bara” förkylda och febriga. Kejsaren hade ett falskt krupp-anfall i veckan som mynnade ut i en förkylning och Queenie fick vaccinering i torsdags och därefter har hon blivit tokförkyld och febrig. Hon sover 15 minuter i taget och vaknar ledsen och så har det hållit på sedan i torsdags. Lilla tjejjan. Så idag har vi ställt in en middag som vi var bjudna på och håller oss i sovrummet och i tv-soffan och kurerar oss och vilar. Vad hittar ni på idag finingar? Någon som ska kika på Mello ikväll?IMG_8324Jag har fått sååå många frågor på våra nya härliga zebra-lakan i beige/brunt med rosa detaljer. Å det förstår jag för visst är de snyggelisnygga?!?! Å sååå sköna. De finns HÄR på rea just nu så tips-tips! IMG_8325Idag slänger jag in mina allra bästa ”lys-upp-i-mörkret-tips” dvs belysning. Jag tycker aaaalltid att vi har för dålig belysning här hemma och skulle egentligen vilja ha massor av mer belysning på både golv, väggar, tak och allt däremellan, hahahaha!  Alla lampor som jag tipsar om är dessutom på rea just nu – woop, woop!

Först ut är den HÄR snygga golvlampa som passar såväl i vardagsrum som sovrum. Å kan man egentligen få för många bordslampor?! Svar nej! Jamen kolla så fin den HÄR är. Sedan har vi den HÄR snygga vägglampan som jag är sugen på att klickat hem efter att suktat lääänge efter den. Vad tror ni om den över vår vardagsrumssoffa där uppe? Eller kanske den HÄR?IMG_8329Iallafall. Nu när jag går hemma så hinner jag fundera på en väldans mycket saker. Som bland annat hur vi ska få ihop till ett till rum på övervåningen utan att det blir för stort projekt. Å vi funderar på att slå upp en vägg med skjutdörr i vårt sovrum så att det blir två mindre sovrum. Ett till kejsaren och ett till Queenie. Så flyttar V och jag in till kejsarens rum. Å när senare när Stora och Lilla inte längre vill dela rum så får de överta Queenies och kejsarens rum så får de flytta in till loftsängen och killarnas nuvarande rum. Hänger ni med? På så sätt är det ”enda” projektet att få upp en vägg i vårt sovrum och sedan bara flytta om mellan rummen. Vad tror ni om det?? Säg jaaaaaaa hahahahah!!! 

Nu ska jag lägga Queenie i vagnen och gå och hämta ett paket på posten. Jag lovar att visa vad det är som kommit så fortsättning följer på det :).

En härlig lördag önskar jag er, finingar!

KRAM

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med vad som är viktigt!”

  1. Bra tänk det där med skjutdörren! Liten arbetsinsats men med stort resultat, och ingen bortkastad kvinnokraft 🙂
    Stor KRAM till dig från mig….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: