Det där med att support-tipsa!!

I PRO BONO samarbete med @kvarteretgiraffen #kvarteretgiraffen

Support your local shops & restaurants

Alltså.

Är det något jag mer än gärna supportar nu i småföretagar-krisen så är det mat. Å kläder. Så idag tog jag en tripp till Kvarteret Giraffen eftersom både Bastard Burgers (soooom jag längtat efter att de ska komma till Kalmar) och Esters som båda två hade nyöppning och premiär idag. Bastard Burgers bjöd på smakupplevelser deluxe och någonstans inne i restaurangen överhörde jag omdömet ”hamburger heaven!!”. Själv kan jag fullständigt gå i graven för deras sötpotatispommes med tryffelmajjo – nomnomnom!!!

Därefter besökte jag Esters. Bodil – powerkvinnan bakom butiken – har lagt ner sin själ i denna nyöppning och det syntes – wauwauwau! Både mängder av kläder, väskor, själar och accessoarer låg uppdukat som ögongodis deluxe. Plånboken började glöda diiiirekt kan jag ju säga :D!!! Så.

När ni är redo att komma ut i verkligheten igen (OBS! Två dagar extra utan förkylningssymptom!) så kan jag varmt rekommendera både Bastard Burgers och Esters i Kvarteret Giraffen. 

Handen upp alla ni som diggar Bastard Burgers?!?!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: