Det där med att ha tjuvstartat!

Inlägget innehåller ADLINKS

Alltså. Den här veckan började riktigt ljuvligt! Vi har kunnat sitta ute och äta frulle nästan varje dag. Å att få börja dagen med fågelkvitter och kaffe utomhus är sannerligen livs-elixir för mig och något som dessutom killarna uppskattar massor. De älskar att får ”mysa” ute, som de säger, innan skolan börjar. Så det känns verkligen som att vi tjuvstartat sommarlovet redan!! Såååå härligt!!

Kejsare och hans LEGO – alltid vid hans sida!

Så vi kan säga att vi tjuvstartade sommarlovet en smula. Å det var väl tur det för i fredags blev det storm och regn och svinkallt igen. Å idag blåste mitt nyinköpta parasoll sönder. Vi kan ju säga så här, jag var ju inte direkt överlycklig 🤣🤣🤣. Ironin i det hela är att jag igår fick hem det nya parasollet jag beställde eftersom jag vill ha två likadana. Så nu står jag åter med ”bara” ett parasoll. Riktigt sura pengar kan jag ju erkänna. Å nej, parasollet går inte allt laga, det ser ut som ett plockepinn. Å jag får snäll erkänna att jag glömde att sätta på överdraget på parasollet, så vinden måste ha kommit underifrån och liksom bara vänt ut och in på det. Ja, ja, lesson learned…

När skolan slutar för året tycker jag det är mysigt att boosta killarna med någon fin skolavslutningspresent. Men nu är iallafall Stora så stor att det enda han typ uppskattar är kläder och coola skor (han är sååå lik sin mamma där hahahhaha…). Så i år har jag tänkt beställa de HÄR till honom eller kanske ett par sådana HÄR. Vad tror Ni? Å när jag var inne och kika de kunde jag ju inte undgå att klicka hem de HÄR som är hel nyinkomna till Queenie. Hon måste ju få ha ett par riktigt coola första par skor, eller hur :D!

Å jag själv då?!? Jag har haft samma modell sen jag var 17 år och älskar fortfarande de HÄR som nu har kommit i rosa färg. Vad tycks? Ska jag kanske satsa på de HÄR? Å så är jag supgen på att klicka hem ett riktigt fint och färgglatt set som jag kan gå runt i här hemma. Någon som har provat den HÄR eller de HÄR? ÄÄäääääälskar färgen!!!

På måndag börjar iallafall killarna sin sista skolvecka för terminen. Jag hoppas, hoppas att vädret blir varmt och soligt precis som jag minns det från när jag var liten. Slutar era små skolan nästa vecka?

Nu bli det popflix (popcorn+Netflix) i soffan. Vad har ni för er idag på Svenska nationaldagen?

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: