Det där med att vara lite kär!

I betalt samarbete med Posterlounge.

Alltså. Ni förstår va!?!? Att jag är heeelt kär i min nya tavla från Posterlounge. Den heter ”Frida med blomsterkrans” och den blev den perfekta färgklicken i vardagsrummet. Ni hittar en HÄR ! Jag har utan ram i måtten 60X90.

Å hur roliga är inte printsen  ”We ride until dawn” och  ”Your best friends forget you get old”   ?!?! Den perfekta kalla blå nyansen i grunden och och med en twist av humor blev tavlorna pricken över i:et invid köket. På dessa två har jag valt premiumposter med svart ram (LOFT) i storleken 40X60.    Som ni ser så är det antireflex så man slipper att exakt allt speglar sig i dem. Sååå fina!!!

Denna hittar ni HÄR.
Denna hittar ni HÄR

Med min rabattkod

MARIKA15PL

får ni 15% rabatt på ett helt köp (ej presentkort). Men passa på! Koden är giltig tom  29/3-21.

Denna hittar ni HÄR .
Flickan med tuggummi hittar ni HÄR och Dieter Rams hittar ni HÄR

Hoppas att ni hittar massor av fint! Å glöm inte bort koden!

Happy Posterlounge-shopping!!!

KRAM på er!
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att vara lite kär!”

  1. Hej! Just nu pågår en tävling hos oss som jag tror du skulle uppskatta, Rum21 Awards – Årets inredningsinspiratör. Du kan vinna ett presentkort på 10.000:- på Rum21 om du tävlar med din blogg! Läs mer om tävlingen på rum21.se/tavla/rum21-awards, hoppas du vill delta och nominera din blogg. /Ida på Rum21

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: