Det har blivit en och annan nät-auktion!

I betalt samarbete med MEX Flyttfirma

Ni vet ju att jag ägnat större delen av hösten sedan vi köpte vårt nya gamla hus med att sitta på olika auktionshus och buda hem saker. Problemet har varit att de flesta saker jag vunnit på auktion har funnits i Stockholm. Jag har anlitat MEX Flyttfirma för att få hem mina leveranser smidigt och tryggt från Stockholm. MEX har mottot Nöjda kunders flyttfirma och hjälper även till med unika flyttbehov och önskemål. Å nöjd indeed är jag. För min ljuvliga Kimmo Kaivanto hänger nu på min vägg här hemma och den kom i ett stycke med leverans från Mex. Dessutom fick lite annat smått och gott följa med i flyttkartongen från Stockholm. Ja, ni vet ju att jag varit väääldigt aktiv på nätauktioner och Marketplace i år 🤣🙈.

Å mina finheter har landat tryggt och bra här i Kalmar. Mex har mer än 17 års erfarenhet av företags- och bohagsflytt med tjänster som bärhjälp, transporter, magasinering, flyttkartonger och flyttmaterial. Allt för att din flytt ska bli så trygg och smidig som möjligt.

Ni kan läsa mer om deras flyttjänster här!

Å jag har så klart fixat rabatt till er!

Om ni nämner min blogg/instagramkonto så får ni 500 kr rabatt (före RUT) för flytt inom Stockholmsområdet. Gäller vid bokningar under v2, 3, 6 och 7.

Tack Mex! 

KRAM

// Marika

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: