Nytt år, nytt gammalt namn!

Hej på er!!!

Jäklar vad man har energi och förnyarglädje så här i början av året. Eller det har iallafall jag. Nytt är ÄR nystartför mig!!!

Å visst var väl det på tiden att jag bytte ut bloggen namn till mitt eget här inne också. Nu har jag ju hetat inredningsfrun alldeles för länge och tja, jag känner att det är dax att gå vidare helt enkelt. Jag är jag och mitt namn får hänga med mig här inne framöver också. Så välkommen till

[ i huvudet på] marika axén

Samma blogg men med ny webbadress ( www.marikaaxen.com) men med nygammalt namn. Så nu har jag fått lite extra blogg energi igen – superkul, tycker jag 😍

Idag måste jag passa på att tipsa om lite härliga vårnyheter. Vad sägs om detta härliga påslakanset och detta i tvättat lin!!? Kan dock inte bestämma mig för vilket jag tycker är finast😍!! Å så tycker jag att detta överkast är väldigt vackert och lite annorlunda mot allt sammet vi sett de senast åren. Å så tycker jag att denna lampa är lite bohemisk och annorlunda. Gillar den massor. Å till er som gillar lite modernare touch så är den här lampan väldigt snygg tycker jag. Å kan man ens ha för många puffar!?!?! Den här puffen var lite annorlunda och cool, tycker jag.

Nu ska jag ta och kasta ut min lekamen i kylan. Jag har suttit still framför datorn och jag har jobbat hela dagen idag så jag behöver trampa in lite ny energi i kropp och själ.

Vi hörs, finingar! Ta hand om er!
KRAM

// Marika

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Nytt år, nytt gammalt namn!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: