Mäklarbilderna!

Men herre guuud! Jag har ju kommit på att jag inte ens visat er mäklarbilderna från Das Haus. Sjuk hur jag redan glömt bort hur det ser ut när det är stadat och fint. Ni som sett mina storys på instagram förstår vad jag menar🤣🙈. Det är kaaaos här hemma för tillfället men packningen flyter på. Som jag sa till V, man vet inte vad som händer framåt så det är lika bra att vara ute i god tid.

I alla fall. Tänker att jag bjuder på en utomhus-bildkavalkad från husvisningen som vi hade i september. Jag minns att dagen innan vi skulle fota så klippte och harvade (?!?!) de åkern bredvid oss. Å det gyllengula åkern med stora runda höbalar gick från magisk till tragisk. Såg mer ut som ett bajshav 🤣🤣🤣. Minns att fotografen inte var så nöjd hahahaha! Men, men. Det blev ju bra ändå. För i slutändan var det ju huset i skulle sälja och inte åkern ;).

Sommaren var ju liksom över när vi fotade och den där riktigt prunkade känslan som altanen alltid har i slutet av augusti hade redan försvunnit. Nu när jag sitter och kolla på bilderna så tänker jag att jag borde vara mer nostalgisk är jag är. Jag är liksom bara sååå redo att bo i vårt nya gamla hus och den

L-Y-C-K-A-N

genomsyrar precis allt just nu. Å jag tänker alltid att var sak har sin tid och Das Haus tid är snart över för vår del men det kommer en familj som har letat efter sitt drömhus i tre år och hittade äntligen Das Haus. Så win-win för alla 🙂

Vi ska definitivt bygga pool i vårt nya gamla hus. Har ni några tips på pooler som ni rekommenderar så SKRIIIIIIV till mig eller maila. Tycker att det är en djungel! Det enda vi vet är att vi inte kommer ha trall runt om. Är så sjukt trött på trätrall (som ni kanske förstår)! Drömmen är ju så klart Ölands sten men det skulle kosta mer än huset (lätt överdrivet men ändå…) men någon typ av mjuk sten som inte är hal. Tips?!?

Idag har mitt efterlängtade gula vitrinskåp kommit. Ännu ett nätauktionsfynd :). Å så har jga budat hem en ljusblå retroklocka. Ja, här kommer det blandas hej vilt mellan stilarna. Jag köper ju ting och möbler som jag älskar så då kommer det ju bli bra oavsett tänker jag och håller tummarna för att det inte blir kaos hahahaha! Skämt å sido, så har jag dock alltid en plan och röd tråd i mitt huvud där jag ”väver ihop” saker jag hittar eller möbler jag letar efter och så vips så hittar jag något som jag gillar. Inte säkert att det blir som jag tänkt mig men det blir det nästan aldrig. Dock brukar jag få till den känslan som jag eftersträvar och det är det som är viktigast för mig. Att få en bra och härlig känsla i hemmet till familjen. För det är ju vi som ska bo och leva i vårt hem. Man kan inte skapa ett show off hem för att man vill att det ska se bra ut för andra. Då blir det bara pannkaka! Å ett väldigt opersonligt hem, skulle jag säga. Eller vad säger du? Tycker du det är svårt att inreda efter dig själv och din smak? Är du kluven vad du själv tycker om eller inte tycker om? Vågar du inreda efter det du gillar eller hakar du på senaste trenderna och går all in??! För jag kan tänka mig att det kan vara en de av problemet om du int3e får till ”den rätta känslan” i ditt hem. Du kanske har tappat ”dig” och vad du gillar?!? Bläddra i gamla tidningar (inte bara de senaste magasinen) och klipp ut eller spara i en bildband på datorn. Skapa dig ditt egna mood board för ditt personliga hem. Börja där så kommer det andra bitarna falla på plats :D.

Nu ska jag plöja ett par avsnitt av Emily in Paris. Japp, jag har börjat om från början igen i väntan på säsong tre och fyra. Loooooove EIP!!!!

KRAM

// Marika

Pssssssssssst…. Mäklarbilderna kommer från Pontuz Löfgren AB

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: