Lördag!

Heeeej finingar!!

Lördag igen – skönt!!! Denna veckan har kantats av VAB och tja, att vara hemma och jobba med två sjuka små sätter det mest på prov. Jag behöver inte säga mer än så för jag vet att ni vet 🤣🙈

Ni som hängt med mig på instgram denna veckan har kunnat hänga med på både stort hål i gräsmattan då vi börjat gräva för pool. Ni har också fått veta att jag och Jenny drar iväg på jobb till Dubai nu på måndag med Victoria och Åse på en matinspirationsresa där vi ska samla inspiration till en kokbok – hur kul!?!?! Vi drar iväg på måndag wohoooooo!!!! Bara tanken av att strosa runt i Dubai och prova all världens mat gör mig helt nipprig!

By the way. Hur fin blev inte Bobo-tavlan mot den ljuslila väggen?!?!? Ääälskar hur den kombinationen blev tillsammans!! Vi har kulören Teasel Lilac 39 från Happy Homes på väggarna inne i vardagsrummet.

Jag småler alltid lite inombords när jag ser vår Mathieu Challier lampa som jag budade hem på nätauktion. När vi flyttade var jag skiträdd att den skulle gå sönder eftersom den är väldigt skör, så flyttgubbarna trodde att jag hade gjort den själv, hahahahaham, och de trodde att det var därför jag var så rädd om den 🤣🙈. Jag älskar den och jag tycker att den poppar så fint i vardagsrummet. Från början hade vi tänt ha den i glasverandan men där kom den inte till sin rätt. Men här inne i vardagsrummet så blev den mycket bättre.

Nu ska jag ut och gå en morgonpromis. Vad hittar ni på idag, finingar!?!?

KRAM

// Marika

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: