Triss i Inredningsfrun!!

PUSS!
PUSS!!!

Ville bara titta in och önska Er en GLAD PÅSKDAAAAAAAAAAAG och dela ut lite påskpussar!!!

Idag bjuder jag på en triss i Inredningsfrun!! Inte dagens höjdpunkt kanske, men ändå ;)!!! Å dessutom får Ni hålla tillgoda med den klassiska å helt naturliga 😉 ”fota-sig-själv-å-hoppas-att-man-hamnar-på-bild” och inte sådan där snygga ”jag-tar-kort-med-systemkameran-i-spegeln-så-att-man-får-med-hela-sig-själv”-bild. Good knows I have tryed, men jag får bara med taklampor, mattor och övrig interiör istället för att själv hamna på bild. I alla fall .

Puss å kram från ett regnigt the Island!!!

// Inredningsfrun x 3

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Triss i Inredningsfrun!!”

  1. Hoppas att Er påskafton var mysig,för det var våran…Härliga bilder på bror & bror.För att inte tala om snyggingen i triss.Kramar från andra sidan sundet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: