Ha, ha, ha…..

.. ha, ha, ha, ha, hallon!!!

Den här vackra lilla ”ja-vette-tusan-vad-jag-ska-ha-den-till-men-jisses-så-söt”-saken hittade jag idag hos Lotta & Mary. Å varför fastnade jag just för den som det står hallon på?? Ja, säg det! Kanske för att jag lääääääängtar till sommaren och att få äta solvarma hallon direkt från busken!! Eller vad tror Ni??

Imorgon är det måndag igen – tjohoooooooooo!!! Ny vecka, ny utmaningar, å ingen som vet vad som kommer att hända!! Härligt!!

KRAM på er goa bloggläsare

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: