About the hemlis!!!


Nej, kära bloggläsare. Min lilla hemlis är inte att jag skulle ha en ”bulle i ugnen” (i och för sig en och annan bulle i magen, men det är ju en helt annan historia) och det har inget med inredning att göra. Så, nu var det sagt så nu slipper ni fundera på det :)!!!

By the way så måste jag ju bara ge er, goa bloggläsare, en eloge för att ni tar av er tid och skriver ett par rader till mig!! Det är alltid så härligt att se era små mail eller kommentarer!! Ni gör min dag, varje dag!!!

KRAM på er!!!

// Inredningsfrun

Pssssssssst………… Idag bjuder jag på lite bilder från mitt senaste loppisfynd. Det är egentligen en ”dryckeshållare” ( heter det så??) men jag har satt lite blommor i den istället. Helt klart en ny favvis!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “About the hemlis!!!”

  1. Jag blir ju bara så nyfiken. Okey inget hemma hos-reportage. Då gissar jag på att du ska bli reklammodell eller möjligen laga mat i tv……

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: