Två år!!


I veckan som kommer fyller Bebis 2 år. TVÅ ÅR!!! Jag tyckte det var igår som vi firade hans 1 års dag!! Ja, tiden flyger verkligen fram när man fått barn. Fast jag skulle inte byta det mot något i hela världen!!!

Idag när vi vaknade här på the Island, låg frosten som en täcke av gnistrande diamanter över hela gräsattan. Kunde så klart inte annat än längta till julen!! Är det bara jag som läääääääängtar som en tok efter julstjärnor, pepparkakor och julpynt???

En fortsatt mysig söndag önskar jag er, goa bloggläsare!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst…… Bebis låter sig hälsa att han godkänt mitt användande av hans privata semesterbilder och bjuder idag på en bild-kavalkad. Så att ni klarar er ett tag…. 😉

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Två år!!”

 1. Du är så duktig på att fota…vad det än är och hur många bilder det än är på samma föremål så får du verkligen till det. Varje bild är intressant och unik. By the way så är Bebis vääääääldigt lik sin mor 🙂 Ta hand om er!

  Gilla

 2. Hej! Jag som är ganska ny här kanske ställer en superdum fråga nu?! Heter den lille godingen Bebis, eller är det bara ett smeknamn? 🙂 Himlans härlig blogg för övrigt! //Jessi

  Gilla

 3. Gulliga, gulliga ”Bebis”. Klart Bebis heter Bebis, men bara tills han blir fem eller så?!!!Härlig bildkavalkad med en nöjd liten kille. Tack för titten på er lilla skatt och hans bravader!Ge Bebis en Grattiskram från mig.Graattttiskram…… Loo.

  Gilla

 4. Vet din lilla skatt om att han kallas bebis?? Gissar att han sätter stopp för det snart;) iaf när er nya bebis behagar anlända..Tror inte att storebror vill kallas bebis då..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: