Ledig när man är ledig??Alltså,,,, vart tar lördagarna vägen?!? Någon som kan berätta detta för mig? När man ääääntligen är ledig så är man ju egentligen aldrig just LEDIG!! Det är tusen och åter tusen saker som ska göras denna enda lilla ynka dag och skulle jag hinna med allt så skulle lördagen börja idag och sluta om en vecka, typ.

Men å andra sidan är det faktiskt jag som ser till att fylla lördagarna med en massa saker som jag VILL göra!! Men faktumet kvarstå att man ändå inte hinner med hälften av det man vill hinna med. Lyxproblem utan dess like!!!

Idag har vi iallafall hunnit med att hämta vårt ”nya” gamla skrivbord (ett Blocket-fynd, I löööööve Blocket) som snart ska målas om och stå inne i gästrummet, handlat nya vita överdrag till våra Eketorp-soffor (till vardagsrummet där uppe), inhandlat en drös med vita hyacinter (nej, man kan aldrig få för många), handlat dop-present (japp, ännu ett dop imorgon), varit och hämtat min nya vackra kruka från Dommo by Gawor (se bilderna), tagit mig ut levande från vårt förråd (letat efter julkartonger och nästan blivit anfallen av 40 kartonger som tyckte att de var snyggare PÅ mig än framför mig i fina staplar,,, grrrrr….), kånkat in alla kartonger, insett att vi har en för liten tvättstuga (eller kan det vara att vi har för många julkartonger där inne… hmmm…), satt mig på en adventsljusstake (dagens note to self; sätt dig bara på en adventssljusstake om du måste!! Annars är det jäkligt onödigt!!!), gjort lite små jularrangemang och diverse lull-lullande. Till sist har vi avslutat dagen med att laga mat hos ett par goda vänner och avnjutit trerätters ljuuuuvlig middag i ljuset från kakelugn och kandelabrar.

Ja, som sagt. Lördagarna är aaaaaaaaldeles för korta!!

Vad har Ni hittat på idag, kära bloggläsare??

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

10 reaktioner till “Ledig när man är ledig??”

 1. Hejsan!Krukan med hyacinterna var sååå vacker.Vad har jag gjort idag, sov rätt länge efter ha kommit hem sent i natt, jag och min man var med goda vänner i Göteborg på Lorensbergsteatern och såg Galenskaperna, åt en sen middag på en restaurang och därefter hem 13 mil på snömoddiga vägar.Efter att ha rättat till anletsdragen och dragit en hatt ned över öronen, iväg till staden för och handlat mat till mitt gapande-tomt-kylskåp och sedan till en blomsteraffär, köpte hyacinter och en liten rumsgran. Vidare till systemet köpte glögg för att bjuda väninnorna på till måndagskvällen,då årets göra-krans-till-dörren går av stapeln.( Kom på, det är väl inte nu på måndag du är med i Halv åtta hos mig???….typisk när jag skall göra kransar, i så fall måste jag spela in….brukar följer det programmet varje vecka) Efter shoppingen tog även jag fram en del lådor med julsaker, har dock inte satt mig på någon adventsljusstake.Sedan har jag och min man avnjutit en god soppa. Nu har jag slumrat lite lätt framför teven.Ha en bra söndag!Kram Raina

  Gilla

 2. Hej svejs!Gissa vad jag gjort idag? Jo, inhandlat saffran.Blev så sugen när jag såg dina bullar. Jag älskar lussebullar. Sedan har jag köpt nya adventsljustakar till köket. Så nu kanske jag måste sätta mig på två ljusstakar.:)Känns kanske bättre att slänga dom gamla sedan, eller??Vilken vacker kruka du planterat dina hyacinter i. Kram Lena

  Gilla

 3. Haha, vad roligt du skriver..! Altid lika kul att kika in här hos dej! Och vilker SUPERFINT hem ni har! Ska bli väldigt spännande att se ”Halv 8 hos mej” när du är med!

  Gilla

 4. Låter som om du haft en alldeles förträfflig lördag..;) Ibland måste det slängas och om det mot all förmodan inte går så är ditt tips enastående. Jag har i år (hittills) köpt endast en ny adventsljusstake, dock trävit, numera målad vit dessbättre. Därtill även målat lite annat smått och gott i vitt som inte var det innan. Nu står advent för dörren (bara en vecka kvar och då kan hela nästa vecka räknas, så pysslet kan börja)och min kära make är införstådd med att i dagens jakt innebär det att ta hem både mossa, granris, och en liten adventsgran. Han vet sedan tidigare år att det inte går att komma hem utan;) Sedan så har även jag planterat hyacinter och två amaryllis. Blir säkert fler allteftersom. Ha en skön söndag!

  Gilla

 5. Hejsan ”frun”.Vår lördag har spenderats i ännu en idrottshall. Nej, ingen trist underton i detta för vi har absolut kvalitetstid med underbara sonen på helgerna när han tävlar. Men som lite ”hobbyhemmafixare” så känns tidsfördelningen en aniiing skev…..Men idag ska jag också försöka gräva fram lite light-jul i vårt hem. Får se om jag kan få lite hjälp av vår lika underbara dotter som ockå behöver lite tid med oss. Tror att vi snor ihop en liten mjuk pepparkaka så är söndagsfikat ordnat. – Bra ide va?Kram från Loo!

  Gilla

 6. Hej!Vilken fin julgrupp du har gjort! Krukan är såå fin!!Håller med dig om att dagarna går alldeles för fort. Själv har jag alldeles för mycket jag VILL göra men alldeles för lite ork att ta tag i det just nu. Tar lite då och då :)Stor Kram Annelie ♥

  Gilla

 7. God kväll!Hittade dig hos Vita verandan!Vilken fin blogg!Det är så kul att titta till så många poch få så mycket inspiration!:)Jag precis börjat med bloggen men till inredning har jag haft intresse länge!Ha en skön söndag kväll!Mvh Sirpa

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: