I all hast!!


Tittar in i all hast för att önska er den bästa av onsdagsmorgnar. Hoppas att ni få en lika härlig dag som jag planerar att ha:)!!
Lill-Lördag, here I come!!
Tjohoooooooooo!!
 
KRAM
// Inredningsfrun
Psssssssssst….En chockcerise cyklamen pryder det lilla bordet i vardagsrummet. 
Den får bli dagens färgklick. Håll tillgodo :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “I all hast!!”

  1. Alltid så fint hos er! så härligt att ta in lite färg med hjälp av blommor, själv ör jag helt såld på oranga rosor höstigt och en härlig färg klick. Blev väldigt förtjust i den svara brickan, vart är den ifrån?Kram Linda i Säffle

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: