Om det blåser!

Alltså.
Om det blåser lite extra idag så skyll på mig! Jag har nämligen beställt lite extra vind i mina segel för jag har så mycket som ska hinnas med just nu att jag behöver en extra knuff. 
Fort, fort fram. 
Med vind i mina segel och sol i hjärtat.
Härliga måndag. Nu kör vi!!!
Tjohoooooooo!!!
KRAM
// Inredningsfrun
Psssssssssst…… Idag bjuder jag på en pastell-karamell med bilder fotade hos Topiary. Senaste kollektionen från Greengate och dofterna från Yankee Candle.  Looove it!
 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Om det blåser!”

  1. Klart att du ska ha vind i dina segel! Jag blåser lite för att hjälpa dig. :)Du, ljusen hur doftar a child’s wish? Låter ju helt fantastiskt!Ha en fin dag så ska du se att du kommer hinna allt!Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: