Det där med byrån!

011 012 014 015-2 018-2 017-2 016

.

.

Alltså.

.

.

Den vita byrån som jag köpte till mig har fått flytta runt en massa gånger här hemma.

Men nu är den kvar för att stanna i mitt sovrum.

Dock har jag pimpat och hottat upp den med en glasskiva så att den både reflekterar ljus

men även för att byrån helt enkelt blir sju resor snyggare med den.

Å så  hängde jag upp mitt senaste rea-fynd och tillika ljusslingan från Hemtex som jag förvisso har en till av.

Men när jag häromdagen var inne och kikade i butiken såg jag att slingan var på halva priset så det gick ju knappast att motstå.

Å det är jag ju väldands glad för eftersom ljusslingan ger supermysigt ljus utan att bli så där lamp-ljusigt.

Ni förstår vad jag menar.

Det blir mysigare helt enkelt.

.

Å så lite annat smått och gott och lull-lulligt på byrån så är jag nöjd med dennes placering.

.

Ibland måste man ju flytta runt på saker innan man hittar den bästa platsen.

Eller vad säger Ni?

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Det där med byrån!”

  1. Precis så är det ju, att en del möbler måste flytta runt en massa först innan dom hittar sin rätta plats. Superfin hörna du fått till där med byrån, gillar ”Det är coolt att vara snäll” tavlan också.

    Kram Victoria

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: