Det där med midsommar!

011 012 031025   021  037026  032  028038  039

.

.

Alltså.

.

Trots att vädret varit som vädret nästan alltid är på midsommar (av och på med regn och blåst)

har jag och underbaringarna haft ett par ljuuuuvliga

dagar på ön.

Vi har ätit, spelat fotboll, blivit dyngsura, ätit lite till, dansat på altanen, spelat spel och ätit igen.

När trötta, lyckliga barn med smutsiga fötter

somnat skavfötters i sina sängar,

ja,

då har jag och syster ”Härligt Ärligt 

 druckit Chablis under stjärnhimmel, diskuterat Paulo Coelho och Robin Sharma

 och 2016 inredningstrender.

Livet på en pinne.

Helt enkelt.

.

Nu har vi landat tillbaka i vår kära lägenhet i Kalmar igen.

Underbaringarna kivas om vem som ska ha Neimar och Messi på sitt lag

på Fifa14 och jag,

tja,

jag njuter av befinna mig mitt i livet, mitt i möjligheterna att göra precis det jag vill

och mitt i insikten om vad och vilka som gör skillnad i mitt och barnens liv.

.

Tack för i år midsommar.

Du blir svårslagen!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

 

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: