Det där med att gått på semester!

017-3

013

020-2

011-2

015-3

018

.

.

Alltså.

.

Då har jag gått på semester.

TJohoooooo!

Fyra veckor av sovmorgnar, lata dagar på bryggan med en trave böcker,

sena sommarnätter med livsfunderingar och Cava,

nattbad under stjärnhimmel

 och tja… allt annat som hör sommaren till.

.

Men.

.

Jag börjar min första semesterdag med att städa, tvätta och ta tag i lite smått och gott här hemma.

För det är sådant som till och med känns lätt och rogivande

när man har noll tider att passa.

Semestern är här.

Så. Jäkla. Övergutt!

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att gått på semester!”

  1. Visst är det bara så himla bäst med semester.

    Jisses vad jag längtat efter dessa dagar. Kan lova att jag ska njuta varenda en av mina lediga dagar.

    Ha det bäst. Kram Kamilla

    Gilla

  2. Önskar dig en härliga semester! Själv kommer jag att tillbringa två veckor i stugan på Öland, mitt favorit ställe☺ // Ingela

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: