Det där med att undra en smula över vädret!

007-2 010

006-2

.

.

Alltså.

Förra lördagen ,när jag slog upp mina gröna,

var det sommar.

Ni vet sådan där sommarsommar när man känner redan tidigt i ottan att

det kommer blir en riktigt het och varm sommardag.

Å helgen som passerade var heeelt magiskt varm och skön.

Men.

Vad tusan hände sen? 

Det blev kallt, kallare och tja.. typ höst.

Att behöva ha på sig jeans, strumpor, linne, tröja, kofta, jacka och sjal

ingår inte i mina semesterplaner.

Inte alls, faktiskt.

.

Så.

.

Idag har jag shejkat min lilla taniga ändalykt så det ryker, i en klassisk soldans

 för att göra vädergudarna lite mindre griniga och för att få fram lite sol.

.

För.

.

Ikväll vill jag njuta av mojito i den varma kvällssolen med goda vänner

precis som förra lördagen.

.

Så.

.

Kämpa nu lite solen.

Jag är sååååå mer än redo för en dejt med dig igen.

.

KRAM

.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: