Det där med att krama ur det sista!

013-3011 007-2 014

025

.

.

Alltså.

.

Jag kramar ur det sista ur detta år just nu.

På precis alla sätt.

Å det är som att alla lösa, trasig pusselbitar,

som detta år berikat och prövat mig med,

till slut föll på plats.

Med besked!

Å jag tänker stilla,

så här i slutet av detta år och inför ett nytt oskrivet,

att ingenting blir nästan aldrig som man tänkt sig.

.

Och.

.

För mig

gav de sista två månaderna mig så otroligt mycket,

att det kompenserade upp resten av årets svärta och mörka hål.

Flera gånger om.

.

Å det är ju det,

som är så himlans fint med livet.

Hur snabbt allting kan vända.

.

Over and out.

.

KRAM

// Inredningsfrun

.

.

Pssssssssssssst……. Jag njuter av att båda mina underbaringar fortfarande ääälskar sina tomtedräkter

och har dem som pyjamas

#attälskatillshjärtatsvämmaröver

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att krama ur det sista!”

  1. Önskar dig er riktigt fint 2016! Hoppas det fortsätter på samma sätt som 2015 slutade och att det som väntar dig under året är gott och att du slipper kämpa på samma sätt som under 2015.

    Tack för en inspirerande blogg!

    Kram Bella

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: