Det där med tröjan!

IMG_4385.JPG

Alltså.

Tittar in en liten lördags-snabbis för att säga hej och trevlig helg och sådant. Ska strax slurpa i mig det sista av frukostkaffet och gå ut och gå med kejsaren.

Men.

Först ville jag visa tröjan från sko-inlägget tidigare i veckan. Äääälskar färgen och den känns så där ljuvt höstig. Dessutom kan den användas på båda hållen om ni förstår mig. Å hur smart är det inte att kunna vända tröjan om!?! Som två tröjor i ett. Peeeerfekt!! Dock blir det lite för magstarkt och kassler-effekt deluxe att köra snörningen fram för en helammande mama….host, host…..

IMG_4394.JPG

Jag antar att ni förstår vad jag menar. Men har man ett linne under blir det ju hur snyggt som helst med baksidan fram.

IMG_4388.JPG

Iallafall.

Tröjan hittar ni HÄR och jag funderar banne mig på att klicka hem en svart också.

Nu, dricka upp kall kaffeskvätt. Snart, dra in kylig höstluft i lungorna.

♥♥♥

KRAM

♥♥♥

// Inredningsfrun

Pssssssssst….. Jag har M/L i min tröja.

IMG_4402.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med tröjan!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: