Det där med blått!

IMG_5656.JPGAlltså.

Jag gillar verkligen…. korrektion…. jag ääälskar verkligen när ting fyller mer än en funktion. Så att jag kan använda den till många olika saker. Tror att det är en kombination av min lätt rastlösa och praktiska ådra. IMG_5662.JPGSå.

När jag hittar ett vackert ting som dessutom erbjuder ett alternativt användningsområde (som jag inte själv behöver hitta på), blir jag eld och lågor. Å det kan vara något så simpelt som en liten vas. Å eftersom jag har ögat inställt på blått just nu, blev jag ju extra glad att den var just blå. IMG_5657.JPGVasen från Herr Kamprads varuhus kan nämligen agera värmeljushållare om man vänder på den. Jamen hur bra?!?! Så när jag tröttnat på att sätta hyacintlökar i den kan jag bara vända opp å ner och -taaadaaa – tända ljus var det här.

Frågan är bara om jag har hunnit tröttna på färgen innan dess…. host host… ;).

Nu, toast och film-mys. Snart, njuta av fulltalig (dock krasslig) familj.

KRAM och trevlig fredagskväll på er!

// Inredningsfrun

IMG_5659.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: