Det där med Daniel Wellington!

IMG_4089.JPG(betalt samarbete med Daniel Wellington!

Alltså.

Ni som hängt här ett tag vet att jag har en förkärlek till Daniel Wellingtons klockor. Å vad känns då bättre än att få ge er ett superduper-erbjudande från just Daniel Wellington.IMG_4016.JPGIMG_4049.JPG

Med koden

 inredningsfrun15

får du nu 15% vid köp på allt på DanielWellingtonoch kan kombineras med alla erbjudanden som ni hittar inför Mors dag på DWs hemsidan. Alltså 15% på redan befintliga erbjudanden. Hur bra?!?

IMG_4061.JPGIMG_4033.JPGDu kan välja mellan två stycken bundles med rabatterat pris eller få en exklusive ”Mom”-charm på köket av valfri läderklocka (går bara att fästa på armbanden i läder). Dessutom får alla som beställer inför Mors dag en extra fin paketinslagning. Lyx deluxe kan jag säga. Oj, så läckert! IMG_4068.JPGIMG_4187.JPGIMG_4031.JPGDessutom som alltid hos Daniel Wellington fri frakt och returer över hela världen.

Så passa på att beställa redan idag. Det är du banne mig värd!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst…… Min klocka + läderarmband hittar ni HÄR.IMG_4055.JPG

IMG_4087.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: